Studio 20th Century Fox pripremio je za leto još jedno zanimljivo ostvarenje, akcionu komediju “Ortaci na točkovima” (Stuber), reditelja Majkla Dauza.

Film, u kome je glavna uloga poverena glumcu i profesionalnom rvaču Dejvu Bautisti, naći će se u bioskopskoj distribuciji od 11. jula.

Kada dobroćudni vozač Ubera, po imenu Stu (Kumail Nanjdžijani), pokupi putnika Vika (Dejv Bautista), za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu vozača od pet zvezdica.

Pročitajte i ovo: Serija Dogs Of Berlin


Reditelj komedije “Siledžija” (Goon), iz 2011. godine, Majkl Dauz, u ovoj smešnoj avanturi prikazuje dva junaka suprotnih karaktera, dva nespojiva lika koja su zahvaljujući novim tehnologijama i popularnoj aplikaciji za prevoz putnika, ipak, spojena.
Uloga Stua, vozača Ubera, poverena je popularnom američkom stand up komičaru, Kumailu Nandžijaniju, glumcu pakistanskog porekla, koji je prošle godine dobio nominaciju za nagradu Oskar za najbolji originalni scenario za film “The Big Sick”, u kom je i tumačio glavnu ulogu.
U ostalim ulogama ove akcione komedije 20th Century Fox-a našli su se i Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan.
Pogledajte trejler!

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.