Stigao je prvi trejler filma Bilo jednom u Holivudu!

“Holivud” će biti pretposlednji film u Tarantinovoj karijeri, ako se čuveni reditelj bude držao svog trenutnog plana da se povuče nakon svog desetog ostvarenja.

Kventin Tarantino, dobro je što si se vratio! Sony Pictures objavio je prvi zvanični trejler filma “Once Upon A Time In Hollywood”, devetog filmskog ostvarenja dobitnika Oskara, Tarantina. U svom novom filmu, Tarantino spaja svoje dve najveće filmske zvezde, Leonarda DiCapria (“Django Unchained”) i Breda Pita (“Inglourious Basterds”). Tri zvučna imena na okupu dovoljna su da “Holivud” učine jednim od najvećih filmskih događaja godine za filmofile.

Radnja filma “Holivud” postavljena je u 1969. godini. U fokusu je televizijski glumac (DiCaprio) i njegov verni prijatelj i dubler (Pit), dok pokušavaju da pređu sa televizije u svet holivudskog filma. Dvojac živi pokraj vrata Šeron Tejt (Margot Robbie) i Romana Polanskog (Rafał Zawierucha), što znači da će se u nekom trenutku njihov plan da uđu u filmski posao sukobiti sa ubistvom Tejtove od strane Mensona.

Damon Herriman glumi zloglasnog serijskog ubojicu. Pored pomenutih filmskih zvezda, u filmu igraju Bruce Dern, Damian Lewis, Al Pacino, Mike Moh, Emile Hirsch, Lena Dunham, Dakota Fanning, i drugi.

Sony Pictures najavio je premijeru filma za 26. jul 2019. godine. Pogledajte trejler!