Napomena: Činjenica da su vam grudi malo nesrazmerne, nije ušlo na listu.

Najpre ćemo da se pozabavimo stvarima koje ne primećuju!

Ako vam je lak na noktima iskrzan, laktovi suvi ili imate urasle dlake negde u bikini zoni. To su detalji koji obično prođu mimo njih. Muškarci su skloni tome da vide širu sliku, pre nego detalje, koja im omogućava da spoznaju da li tu postoji hemija koja će ih omamiti i uvesti u erotičnu fantaziju. Da li među vama sevaju varnice? Da li vas uzbuđuju? Da li vas zaista pali što ste sad nagi pored njega? Ovo su važna pitanja koja se vrzmaju po njihovim glavama.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Sem ako su Device u podznaku ili im se Mesec tu negde umetnuo, onda se čuvajte detaljnog analiziranja. U tom slučaju, može lako da se desi da vas provuku kroz Sito&Rešeto.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

A evo na šta većina muškaraca obraća pažnju!

sexy-1175386_1280#1 Vaša inicijativa

Ako njima prepuštate da rade sav posao i samo čekate da vidite šta sledi u narednom koraku, misliće da niste zainteresovani za njega. Dakle, pokažite malo više inicijative, uzbuđenja i prionite na posao. Bar trećinu posla preuzmite na sebe, dok se ne zagrejete. Ipak je to timski rad.

Pročitajte i ovo: U kojoj si fazi razvoja – Eva, Helena, Sofija ili Devica marija? I obrnuto, kakve te žene privlače?

Uostalom, nije li ovo godina ženskog preduzetništva?! Može da se desi da vas upita!

S vremena na vreme preuzmite lidersku palicu. Pomozite mu da ovaj trenutak bude nezaboravan! Bar do sledećeg puta!

#2 Kako se pomera vaše telo

Ako ste kruti, to može da ga oladi u trenutku. Sasvim je izvesno da će se zapitati u čemu je problem ili da li ste uobraženi. Međutim, ako ste pod punim gasom, senzualni i puteni, napaliće se na vas kao bik u koridi. Muškarac voli da oseti kako se vaše telo uvija uz njegovo i izvija pod njegovim. Želi da se vaše grudi pripijaju uz njegove. Da oseti kako vam butine klize između njegovih.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

Što više angažujete svoje telo u datom trenutku, to će se on više osećati uzbuđeno i zadovoljno što je tu sa vama.

#3 Vaše oči

Gledate li ga duboko u oči? Odmeravate li njegovo nago, sveže, tek oprano telo?

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Obe opcije su jako dobre. Ono što bi mu bilo neprijatno je da ga odmeravate sa sumnjom, u nedoumici, s visine. Najgore je ako vam pogled odluta sa strane ili zakuca gore, u plafon, što bi značilo da vam je sigurno dosadno. Tako da je poželjno da povedete računa da vaše oči ne kažu ono što ne želite da on čuje. Neka se vidi u vašim očima da vam je drago što ste tu sa njim i što zajedno delite taj veličanstveni užitak sjedinjenja dva tela u božanskom zanosu.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kad stvari krenu nizbrdo

City photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

#4 Vaš dah

Ne, ne govorim o tome da li vam zadah smrdi ili ne. Mada, nadajmo se da ne!

Nego, pričam o tome kako zvuči. Da li je teži nego obično? Slično tome, da li vam je glas postao dublji? Ove stvari će vas odati u tome da li vas je zaista uzbudio ili ne. Ne morate da se pravite kao da ste upravo istrčale trku zadovoljstva na maratonu, ali ako ste zaista u tome, pokažite to otvoreno.

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

Nek oseti tvoj dah na svom vratu. Šapućite mu nežno i seksi u uho. Dajte mu do znanja da ne možete da dočekate šta je sledeće.

Njegovo uzbuđenje hrani se vašim, tako da nemojte da se bojite da bude vidljivo i otvoreno.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica I deo

#5 Ako ste sveže depilirani ili nosite seksi donje rublje

Hej, bez osude ako niste! Međutim, pripremni rad podrazumeva da ste mislili o seksu, sa njim i šta će sve tu da bude uključeno u igru. Uostalom, bar je on tako mislio! Biće mu drago da ste na istoj strani ovde!