Ne, ne, nisu vaše grudi prvo što će da primeti…

Dobro, ako ih baš toliko nabudžite, da vam dopru do brade i oči mu izbodu, sigurno neće moći da odoli pogledu, jer takve pojave, jednostavno, prikuju pogled i ne daju ga odvojiti, sem špaknom, ali nije to ono čim ćete, zaista, privući muškarca. Da ne kažemo, pravog.

Drugo je kako izgledate kad se probudite pored njega. Vaša prirodna lepota i spontanost. Kad padnu sve maske. Voli i da vas posmatra dok još spavate. Bez šminke, napirlitane frizure i nakinđurenog izgleda, već kakva jesi od Boga dana. Muškarci jednostavno otkidaju na prirodni, tek što si se probudila, izgledom. Još ako je pravi, a ne fejk, bićeš kiperka (ona koja se zadržava).

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

wonderful-girl-in-silk-nightgown-enjoying-morning-tea-picjumbo-comMuškarac će umnogome da obrati pažnju na vaše ponašanje sa decom. Jer ako ima ideju o tome da sa vama svije porodično gnezdo, to može da bude kap koja će da presudi ili prelije čašu.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Pažljivo posmatraju šta oblačite ujutro kad se zajedno probudite da biste zajedno doručkovali i popili prvu jutarnju kafu. Da li je to njegova majca ili filmski, košulja, ili ono u čemu ste došli. Postoji i treća opcija, peškir, bade mantil i slično. Pazite, koliko god vama bilo swatko da se uvlačite u njegove stvari jer ne možete da odolite njegovom mirisu, to može da izgleda poprilično spooky sa strane, kao da jedva čekate da mu se uvučete pod kožu.

Pročitajte i ovo: Vuk dlaku menja, ali ćud nikada!

Može i da izgleda kao da se folirate jer glumatate ono što ste videli u nekom filmu ili omiljenoj seriji. Iskulirajte, budite svoja žena. Dostojanstvena.

beautiful-girl-with-macbook-pro-in-a-bed-picjumbo-comAli će mu biti sasvim cool da mu se ćutke pridružite dok gleda utakmicu ili meč omiljenog sporta kod kuće.

Pročitajte i ovo: U kojoj si fazi razvoja – Eva, Helena, Sofija ili Devica marija? I obrnuto, kakve te žene privlače?

Bez prigovaranja, tipa, jaoj, šta to gledaš, zar baš moraš, hajde da gledamo neki film i slično. Vaše prihvatanje njegovog izbora i poštovanje istog je lepo saznanje. Očekujte da vam uzvrati podjednako. Još ako se prepustite i dozvolite da vas uvuče u igru, može da bude način da mu se lako uvučete pod kožu. I ostanete. Al’ ne očekujte da vas pozove da idete da gledate utakmicu sa njegovim drugarima. Ipak, ne preterujte. Mada, to vam i ne treba. Nađite načina da kvalitetno provedete svoje vreme. Nije on ceo vaš svet. Niti treba da bude!

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

Muškarci vole da osete od svoje partnerke da su željeni tako da nemojte da vas iznenadi ako pokaže da mu prija ako pokažete malo ljubomore kad mu priđe neka prijateljica, poznanica ili koleginica. Ili, čak, bivša. Čak i ako niste ljubomorni, poigrajte se malo, čisto ispipavanja reakcije radi, da vidite kuda to može da vas odvede.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Naravno, pažljivo i bez preterivanja da ne biste napravili belaj bez preke potrebe. Pa da posle bude, nisam ja, nego mi rekli na Sito&Rešeto! Nema vađenja.

girl-775349_1280Vole da malo zazirete od upoznavanja njegovih roditelja. Naročito, mame. Na taj način vidi da ozbiljno shvatate situaciju i da vam je stalo kako ćete se pokazati i kako će vas oni, sa druge strane, prihvatiti.

Pročitajte i ovo: Pokušaji bega u lažnu slobodu koji uništavaju vezu

Muškarcima laska kad žena pokaže koliko je hrabra, odvažna i sigurna u sebe. Samo, ne preterujte sa pokazivanjem nezavisnosti. To može lako da ih odbije jer šta će vam onda on ako ste vi toliko sigurni u sebe, sve možete sami i ne prezate ni od čega! Medvedu glavu da otkinete. Taman posla!

Pročitajte i ovo: Nezdrava doza infantilnosti u vezi

Lakne mu kad vidi kako se lepo uklapate u njegovo društvo! A ne prevrćete očima, ne zgražavate se, u fazonu, ko su ovi seljaci, sa koje li su planete pali, šta ću ja ovde. Malo pristojnosti neće da vam škodi. Toliko možete da se potrudite svog voljenog radi. Sa druge strane, tako pokazujete koliko cenite i sebe.

Pročitajte i ovo: Zašto su visoko inteligentni ljudi često nesrećni?

Poštovanje je osnov svake dobre i uspešne veze. Kako sebe, tako i svog partnera i vašeg odnosa.