Rekonektivno isceljivanje ustanovljeno je od strane dr Erika Perla i naučno potvrđeno eksperimentima dr Konstantina Korotkova, dr Willema Tillera, kao i dr Gary Schwarca.

Efekti rekonekcije su prepoznati od zvanične medicine.

Nebojša Nedić, holistički terapeut
Nebojša Nedić, holistički terapeut

Njen uticaj se i dalje uveliko proučava u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika, kao što su dr Konstantin Korotkov, sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr Geri Švarc, sa Univerziteta u Arizoni, dr Vilijam Tiler, sa Univerziteta Stenford.

Pročitajte i ovo: Znaci koji ukazuju na to da ste u vezi sa psihopatom

Prema dr Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje – u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Pročitajte i ovo: Znate li zašto je strah dobar?

Pod pojmom Rekonekcije podrazumevaju se dve vrste tretmana. Rekonektivno isceljivanje i Lična rekonekcija.

Pročitajte i ovo: Kako nas strahovi ometaju u ljubavi

Šta je Rekonektivno isceljivanje?

To je metoda koja vas vraća vašoj suštini i prirodnom, zdravom i uravnoteženom stanju. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima, fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom.

Pročitajte i ovo: Previše dobro da odem, premalo da ostanem

Poznato je da nepravilnosti i disbalansi u suptilnim energetskim telima kreiraju probleme na nama vidljivi način tj. u obliku fizičkih i psihickih bolesti.

meditation-1000062_1280Rekonekcija, zbog svog sveobuhvatnog dejstva, može se primenjivati kada postoji bilo koji disbalans koji se manifestuju kao fizičko-psihičko oboljenje, ali i kada samo želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, umanjite negativne emocije, ubrzate lični razvoj.

Pročitajte u ovo: Žene se zaljubljuju u junake, a muškarci u sfinge

Po mom iskustvu, najveći broj klijenata je upravo iz grupe onih koji se po nekom pitanju – partnerski odnosi, posao i slično, osećaju, kako sami kažu, “zaglavljeno u životu”.  Dakle, Rekonekcija ne utiče samo na “dijagnoze”, već pomaže i da se otklone ograničenja koja vas sputavaju da budete uspešniji i ispunjeniji na nekom životnom polju. A ta ograničenja su razne energetske blokade koje su proizvod trauma, negativnih uverenja, obrazaca ponašanja, energije predaka i slično, a svega toga najčešće niste ni svesni.

Pročitajte i ovo: Popularna psihopatija – kako da prepoznate psihopatu u svom okruženju

Šta je Lična rekonekcija?

Rekonekcija, poznata i kao Lična rekonekcija, je proces ponovnog povezivanja vaših energetskih kanala sa energetskom mrežom koja okružuje Zemlju. To je proces rekonektovanja na višem nivou sa samim sobom, svojim potencijalima, sa vašom životnom svrhom i Univerzumom.

Pročitajte i ovo: Tajanstveni zavodnik – psihopata, ženskih srca lomilica

Ljudsko telo sadrži skup energetskih kanala koji se u tradicionalnoj kineskoj medicini nazivaju meridijani. Takvi, vrlo slični, energetski kanali nalaze se i u eteričnom telu koje je zapravo plan/nacrt fizičkog tela.

Pročitajte i ovo: Ljubav u doba filtera i posedovanja materijalnih dobara

U traumatičnim situacijama formiraju se, takozvani, otisci u eteričnom telu, koji su zapravo energetski zapisi tj. blokade. Oni mogu da blokiraju i poremete mrežu meridijana što se manifestuje kao fizički, emotivno-mentelni ili duhovni disbalansi.

the-stones-263661_1280Lična rekonekcija je postupak kojim se pročišćavaju i ponovo povezuju energetski meridijani (aksiatonalne linije), što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti. Rekonekcija, takođe, aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegraciju ”niti” (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale da se brže razvijamo na svim planovima.

Pročitajte i ovo: Kako da se borimo protiv straha

Mnogi koji su primenili ovu metodu svedoče da su im se životi promenili nakon što su prošli kroz proces rekonekcije, pogotovo, u periodu od 3 do 6 meseci nakon tretmana. Neretko, kod klijenata nastupe neke nove životne okolnosti, koje im omoguće da pronađu svog životnog partnera, promene posao ili okruženje, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Pročitajte i ovo: Popaje, spasi me! Kompleks spasioca – da li i koliko pomažete svom partneru u vezi?

Lična rekonekcija vam može doneti:

– Povećanu energiju, vitalnost i snagu

– Pokretanje samoisceljujućih procesa tela

– Čišćenje od negativnih obrazaca ponašanja

– Samopouzdanje

– Jasniji uvid u situacije koje vas okružuju

– Smanjenje stresa i odsustvo brige

– Spoznaju svrhe i smisla svog životnog puta

– Povećanu sposobnost prepoznavanja i privlačenja srodnih duša

– Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju

– Oslobađanje od strahova

Pročitajte i ovo: Udajemo se za njega i njegovu majku

Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku kao i da situacije sagledavate iz ‘više’ perspektive, te i na taj način poboljšate postojeće odnose sa okolinom.

Pročitajte i ovo: Kako da ne vaspitavate svoju ćerku

Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

meditation-1384758_1280Kako izgleda tretman?

Terapeut stvara visoko koherntno polje oko klijenta. Kada vaše energetsko polje dođe u viši nivo usklađenosti dolazi do oslobadjanja energetskih blokada, pokretanja procesa samoiscelenja i vraćanja u ravnotežu.

Pročitajte i ovo: Anoreksija – glad za životom

Ovo je vrlo prijatan i opuštajući tretman u kome ležite na terapeutskom stolu, zatvorenih očiju. Svako ima sopstveni doživljaj tokom tretmana, u zavisnosti od čulnih receptora i toga na koji način kao biće reaguje na suptilna energetska podešavanja. Moguće je da se pojave senzacije mirisa, zvukova,  senzacije strujanja, senzacije toplo/hladno, različiti fizički osećaji ali i ništa od navedenog što ni u kom slučaju nije merilo delotvornosti tretmana. Šta će ko osetiti zavisi od senzibilnosti receptora. Krajnji rezultat je uvek i za sve pozitivan – nema kontraindikacija.

Pročitajte i ovo: Mobing – psihičko i seksualno zlostavljanje na radnom mestu

Promene u višim energetskim telima, pokrenute tokom tretmana, nastavljaju da deluju i pošto je tretman završen. U tom smislu, vidljivi efekti tretmana su indvidualni nekada budu očigledni odmah nakon tretmana ili za par dana,a nekada za par nedelja, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Pročitajte i ovo: Kako nas manipulišu

Može se raditi sa svim uzrastima i grupama: bebama, decom i trudnicama, starijim osobama kao i sa osobama sa posebnim potrebama.

Jedna seansa Rekonektivnog lečenja® traje oko 30 min. Preporučuje se da se urade tri seanse u okviru 10 dana.

Pročitajte i ovo: Stalo ste zauzeti? Od čega, zapravo, bežite?!

Lična rekonekcija® se radi jednom u životu, i to u dve sesije. Idealno bi bilo dan za danom ili u razmaku ne većem od 48 sati.  Postupak traje oko 40 minuta i vrlo je prijatan i opuštajući.

Pročitajte i ovo: Danas ti se smeju, a već sutra žele da ti budu najbolji prijatelji

”Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas.”

– Dr Erik Perl

Dr Eric Pearl, osnivač, čovek kroz koga su ove frekvencije prvi put predstavljene svetu, ovako to objašnjava:

“Ja sam deo tog sjedinjavanja, ali ne razumem u potpunosti kako. Dopada mi se da mislim da je to što preuzima lečenje Bog, Ljubav ili Univerzum – odaberite reč.”