Znate, svi mi smo okupirani i previše brinemo o veličini svojih genitalija. Ne samo muškarci!

Oko 85% muškaraca misli da je ženama vrlo bitna veličina muškog penisa, dok je, sa druge strane, većina žena ubeđena da muškarci žude za vaginalnim mišićima kakve imaju seksualne radnice sa Tajlanda.

minion-1125790_1280U suštini, postoji samo jedna situacija kada premali penis i prevelika vagina prouzrokuju problem, a to je kad su njihovi vlasnici paranoično nesigurni po tom pitanju, a kao rezultat dobijamo da se neprestao izvinjavaju, konstantno traže potvrdu svoje vrednosti i postaju inhibirani u krevetu. E, to je tek problem! I to dosadan. Gotovo, nepremostiv!

Stoga vam savetujemo da se potrudite na sve moguće načine da pronađete pozu koja će vam odgovarati i da koristite trikove, koje vam predlažemo, kako u ovom, tako i prošlonedeljnom članku o premalom penisu, kako biste se opustili i našli način da uživate u seksu.

Ove nedelje bavimo se temom prevelikog muškog penisa i ženskom premalom vaginom. Da, naizgled to su slatki problemi, koje bi svi na ovom svetu hteli da imaju, ali odrecite se te pomisli odmah jer to zaista mogu da budu vrlo ozbiljni problemi, koji mogu ponekad da završe sa teškim posledicama. Stoga, pazite šta želite!

Uostalom, znate li vi koliko je krvi potrebno da se upumpa u preveliki penis da bi imao punu erekciju?! Težak je to posao, sa vrlo neizvesnim ishodom. Retkima polazi za rukom.

banana-1433842_1280Veliki penis&mala vagina

Ona

Proverite da li ste sasvim dobro seksualno uzbuđeni pre nego što on penetrira u vas. Jer kad se uzbudite, vaša vagina se širi i vlaži, što znači da bi vaš partner trebalo svojski da se potrudi da vas uzbudi pre nego što prodre u vas, da bi vama bilo prijatno u seksualnom odnosu.

Ne stiskajte, već gledajte da opuštate vaginalne mišiće dok on penetrira u vas. Pokušajte kao da gurate neki teret nadole iz donjeg dela stomaka. Nikako ne stežite vaginalne mišiće, iako sama penetracija penisa sasvim spontano nagoni ženu da steže svoje mišiće, kao da se brani. Osvestite pokret i ponašajte se tako da svom telu pružite što veće zadovoljstvo.

Logično razmišljajte i neka vam to posluži kao uteha – vaši vaginalni mišići su dovoljno elastični da prihvate i najveći penis. Sve što treba je da se dovoljno uzbudite da biste opustili mišiće.

Može li njegov penis da bude prevelik za vašu vaginu?

Naposletku, imajte u vidu da kroz tu istu vaginu dolazi i beba na porođaju! Nekad čak i od pet kila! A toliki penis još niste videle, a i nećete, da se razumemo! Dakle, sve je u vašoj glavi. Imajte to na umu pre nego što dođe do telesne povrede, do koje, fakat, može da dođe ukoliko vagina nije dovoljno raširena i ovlažena.

Probajte da masirate ulaz u vaginu lubrikantom na bazi vode, nekoliko minuta pre samog seksualnog odnosa. Najbolje da to radite sa svojim partnerom jer će to doprineti još većem uzbuđenju i boljem efektu. On bi to mogao da vam radi kao deo predigre, da biste opustili vaginalne mišiće i da bi vam seks bio što prijatniji.

minion-1183568_1280On

Istisnite tubu lubrikanta do kraja! Držite je pored kreveta, ili gde već imate seks, čak i ako je vaša partnerka sasvim dovoljno uzbuđena na početku odnosa, u slučaju da presuši u nekom trenutku jer može da se desi, što ne znači da više nije uzbuđena.

Penetrirajte polako u nju, malo pomalo, zastajkujući svako malo, tako da se vaša tela naviknu na novonastalu situaciju i prilagode što bolje jedno drugom. Neka vaša partnerka preuzme kontrolu nad penetracijom, dajući vam instrukcije kad i koliko može dalje da vas prihvati u sebi.

Pokušajte da penetrirate u nju iz različitih uglova da biste videli šta joj najviše prija. Ako vam je penis zaista prevelik, sasvim je u redu da ne penetrirate u celosti u nju. Prodirite u nju plitko, nežno i polako.

Jedan od načina je da se duže pozabavite predigrom, dopunjenom ručnim radom ili oralnim seksom, i da penetrirate u nju tik pre nego što će vaša partnerka da dosegne orgazam.

banana-953989_1280Najbolje poze

Birajte poze koje ne dozvoljavaju duboku penetraciju.

Recimo, žena odgore na muškarcu, tako da ona ima punu kontrolom nad dubinom penetracije. Druga poza je sa strane, oboje leže na stranama, gledajući se u lice, dok ona jednu nogu podiže na njegov kuk, ili otpozadi, ali to zahteva strogu kontrolu dubine penetracije.

Ili misionarska poza, sa izmenom. Ona leži, on je nad njom ali u nekom trenutku ona spušta svoje noge dole, što značajno smanjuje prolaz pri penetraciji. Ovo ne samo da daje osećaj kontrole penetracije već daje muškarcu i bolji osećaj jer penetrira i kroz same butine partnerke, a ne samo vaginu. Još bolje ako ovlažite njene butine lubrikantom!