Šta da radite kad vaš partner ima premali penis?!

Ili je možda vaša vagina prevelika za njegov penis?! Što može da se desi posle rođenja deteta ili, jednostavno, genetski. Vrag će ga znati!

Foto Christopher Campbell
Foto Christopher Campbell

Bilo kako bilo, nepodudaranje u veličini ove sorte, gde je njegov penis premali ili njena vagina prevelika, može da bude vrlo neprijatno za obe strane, ali svakako može da se reši na obostrano zadovoljstvo, podmetanjem nekih pomoćnih jastuka, adekvatnim pozama i vežbama. Da, vežbama! Nemojte da se mrštite, već prionite na posao!

Mali penis/velika vagina

Ona

U tom slučaju, preporučuje se da žena radi Kegelove vežbe. Radite vežbe u serijama i ponavljajte bar tri puta dnevno. Stisnite čvrsto, svom snagom, vaginalne mišiće, zadržite tri sekunde, potom opustite na sekund. Ponavljajte 20 puta u toku jedne serije. Radite tri serije dnevno. Nakon tri nedelje, trebalo bi da primetite značajnu razliku.

Gledajte da imate orgazam bez penetracije, pre nego što vaš partner penetrira u vas. Sam snošaj ne mora da bude glavni događaj vašeg seksualnog odnosa.

On

Zauzmite pravi stav, realan. Imajte na umu da se žene ne zaljubljuju u penise, već u muškarca za koga je taj penis pričvršćen.

Stavite dva jastuka ispod njene zadnjice, kada je ona pod vama. Najbolje bi bilo da vaša partnerka ne podiže noge, već da leži ravno, sa spuštenim nogama, tako da vaše noge budu na njenim.

Najbolje poze

Ona leži na leđima, sa nogama postavljenim preko njegovih ramena, sužavajući na taj način svoj vaginalni kanal i dozvoljavajući svom partneru da duboko prodre u nju.

Ona kleči na sve četiri, dok on prodire u nju otpozadi.

Ona leži na leđima, sa kolenima priljubljenim uz svoje grudi. On penetrira u nju odozgo, dok su njena stopala na njegovim ramenima.

Šta da radite ako je njegov penis previše tanak?

Ona leži na svom stomaku, on penetrira u nju otpozadi, dok ona čvrsto stiska svoje noge jednu uz drugu. Držeći svoje noge čvrsto priljubljene jednu uz drugu i sve mišiće čvrsto stisnute, suziće svoj vaginalni otvor, tako da će njegov penis istog trenutka izgledati veći nego što jeste.

Šta da radite ako je on previše visok?

Skočite na njega! Vi ste na njemu sve vreme, tako je najbolje.

Šta da radite kada je on previše nizak?

On stoji, dok ona sedi na ivici stola ili stolice, zatim ona opkoračuje njegove kukove, dok se drži za njegova ramena.

Šta da radite kad je on previše debeo?

Ponovo, ona je na njemu, odgore ili on sedi na stolici ili fotelji, ona ga opkoračava i sedi na njemu.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.