Slušaj ovamo, nemoj nikada da dozvoliš da tvoja sreća zavisi od jednog telefonskog poziva i toga da li će on da te zove ili ne.

Ima bar tuce stvari koje bi mogla da radiš umesto da patiš.

Hajde, priznaj, koliko puta ti se desilo da si ostala kod kuće nakon što te je ispalio neki klipan! Koliko kutija sladoleda si halapljivo sabila u svoja bedra, belo zureći u televizor, dok su ti i oči i uši bili prikovani za telefon, čekajući ga da se javi i preokrene igricu na happy end mode.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Foto I’m Priscilla

Koliko si prijatelja smorila svojim bedakom od raspoloženja subotom uveče?!

I sve to zarad koga?! Radi nekoga koga si videla jednom ili dvaput (dobro, možda i deset) puta u životu?!

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Vreme je za promenu stavova, skidanje velova sa očiju da biste lakše videle stvari onakvima kakve jesu, radi pozitivnijeg odnosa prema partnerskim odnosima.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Ako se ne javi, nije propast sveta, tragedija u razmerama grčkih, antičkih, već možda čak i dobra prilika da se još bolje zabavite. I ko zna kakav bi taj vaš izlazak bio i na šta izašao?!

Pročitajte i ovo: Emotivno prejedanje

Dajemo vam par saveta kako da stvari ne primate k srcu, već da sve obrnete u svoju korist.

Što bi rekli, kako da te bude baš briga ako te ne pozove.

Scott Webb

Ugodi sebi!

Razmisli dobro! Da li zaista želiš da izađeš sa nekim kome nije stalo do tebe?! Da li stvarno hoćeš da budeš sa nekim ko se loše ponaša prema tebi? Da li stvarno želiš da budeš sa nekim ko se ne odnosi prema tebi s poštovanjem?

Pročitajte i ovo: Pouzdani znaci koji govore da mu se sviđate

Očigledan odgovor je NE, zar ne?!

A sad i da vas podsetimo da ne postoji osoba na ovom svetu kojoj je više stalo do vas od vas samih! I nema toga ko može bolje da se brine o vama, od vas samih, takođe.

Pročitajte i ovo: Obrazac žrtve kao beg od ljubavi

Umesto čvrstog i toplog zagrljaja utehe i podrške, napunite kadu toplom vodom, sipajte dovoljno mirišljave soli i kupke, skuvajte sebi šolju toplog čaja, bolje nego vina, da vam slučajno ne bi posle palo na pamet da ga pozovete u vidu najgore očajnice, i to, pijane, stavite hranljivu masku na licu i odahnite, odbacujući sve zle misli koje vam naviru na pamet da je do vas, do toga što niste dovoljno dobre, lepe, zgdne, pametne, uspešne i šta vam se već roji po toj vašoj ludoj i lepoj glavi, što vas nije zvao.

Pročitajte i ovo: Andrija&Anđelka – šta nam poručuju i čemu (ne)treba da nas nauče

Nije do vas, do njega je. On se loše poneo. Bez opravdanja.

Jared Weiss

Promeni ploču!

Davanje moći da upravlja tvojim raspoloženjem čoveku sa kojim si izašla jednom ili nijednom (dobro, možda i desetak puta) i koga relativno dosta slabo poznaješ je kao da si ključeve svog stana dala lopovu.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Samo vrlo retke i značajne osobe u tvom životu mogu da imaju tu moć, niko drugi.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Nemoj sebi da dozvoliš da padaš u očaj. Promeni ploču i bukvalno. Pusti muziku koja će ti poboljšati raspoloženje, uneti radost u tvoj dan i podići raspoloženje, preokrenuti ga u drugom pravcu, od reke suza do koga briga što nije zvao.

I’m Priscilla

Usredsredi se na sadašnjost!

Nemoj da misliš o tome šta nije bilo, kako bi bilo da ste se videli ili šta bi ti volela da čuješ.

Ako svega toga nije bilo, ako se nije javio i pojavio, onda to više i nije važno jer ne postoji. Beskorisno je da sebe mučiš stvarima koje realno ne postoje. Umesto toga, živi u sadašnjosti, uživaj u onom što imaš, ljudima koji jesu prisutni u tvom životu i posvećuju ti svoje dragoceno vreme.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Ako ne, rizikujete u velikoj meri da zauvek izgubite lepe trenutke u svom životu, a i drage ljude. Izašli ste sa prijateljima na piće ali se sve nadate da će se on u nekom trenutku pojaviti da bi vam se vratio osmeh na lice? Ili bar javiti? Provodite vreme zarobljeni čekanjem, u iščekivanju nečega što ne postoji? Ne zvuči li vam to pomalo ludo? Da ne kažemo, bolesno ili bar iskrivljeno?

Pročitajte i ovo: Istine i zablude o raku dojke

Umesto toga, isključite mobilni telefon, stavite ga u tašnu i zaboravite na njega. Podignite čašu u svoje dobro zdravlje i veselje i uživajte u blaženom trenutku života svog, koji se više nikada ponoviti neće.

Jiri Wagner

Imaj na umu da je ljubav nešto drugo!

Reč ljubav je najviše zloupotrebljena reč i neretko se neodgovarajuće koristi. Često je koriste upravo oni koji se služe opsesivnim i manipulativnim tehnikama da bi upravljali tuđim ponašanjem.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Da li vam je zaista toliko stalo do njega? Ili samo želite da dobijete potvrdu njegovih osećanja prema vama, onda kada vama više i ne bude više bilo važno? Sujete radi.

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Prihvatite činjenicu da nije svaki princ na belom konju!

Nisu svi muškarci savršeni, ne pretvara se svaka strastvena noć u istoriju jedne ljubavi i nema sve veze sa vama.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Ništa nije onako kako biste vi želeli da bude, već kako jeste. I ne ponašaju se ljudi onako kako ste vi zamislili i očekujete od njih, već kako oni osećaju. I to nije uvek dobro, pravedno, fino i lepo vaspitano. Onog trenutka kad shvatite da se ne radi samo o vama, biće vam lakše, odahnućete.

Pročitajte i ovo: Da li vagina postaje čvršća i uža usled manjka seksa

Ima i drugih lepi vesti!

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

Bolje da ti odmah skrati muke, nego posle nekog vremena, kad se budeš vezala za njega i počneš da gajiš plemenita osećanja prema njemu. Svemir očigledno ima drugi plan za tebe, samo treba malo da se strpiš dok ga ne skuje u celosti, prema tvojoj meri.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Nabacite osmeh na lice i ne dozvolite bilo kome da vam ga skine. Nemojte da vas uhvati nespremnu, taj od svemirske ruke umešen.

Strpljenje je majka mudrosti!

Umesto da se odmah hvataš za black book, da bi zadovoljila svoju sujetu, što nikad ne izađe na dobro, već upravo suprotno, na očajničko i pijano blebetanje u telefon, u tri ujutro, budi mudrija, povuci ručnu, povuci se par koraka u rikverc, odmudruj koju, sačekaj svojih pet minuta i voli sebe.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Pokaži prema sebi poštovanje koje želiš da drugi imaju prema tebi.

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

Izvuci iz šifonjera laganu, cvetnu, prolećnu haljinu, navuci šešir i sunčane naočare na vrh nosa, ponosno digni glavu i produži dalje, dostojanstvenim korakom voljene žene. Od sebe, pre svega i ponajviše.

Foto Ross van Der Wal

Iz kvantiteta proizlazi kvalitet!

Što znači, koketirajte sa više njih odjednom.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica I deo

Ako ste aktivni na više frontova, veća je verovatnoća da ćete da ubodete zgoditak. Prosta matematika. Za dvojku.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica – drugi deo

Tako stvari stoje i u investicijskom svetu – to se zove diferencijacija investicija radi smanjenja rizika. Što znači da ćete imati više šanse ako uložite na više polja.

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

Negde kec, negde nula, a dvojku kad ubodete.

Foto Justin Luebke

Izađi sa prijateljima!

Dobro, nije baš večera uz svetlost sveća, kako si zamišlljala da će biti, ali u životu inače nije sve onako kako zamišljaš i suludo očekuješ. Što se pre otarasiš svojih nerealnih očekivanja, to ćeš da budeš srećnija i zadovoljnija.

Pročitajte i ovo: Sinhronicitet – čudesno tkanje našeg postojanja

Foto Ryan Moreno

Pozovi ti njega!

Ako ti je dosta čekanja i želiš da okončaš muke, nemoj da čekaš kao neka bespomoćna snaša, od pre par stoleća, pozovi ti njega, da bi znala na čemu si.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Preduzmi prvi korak!

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

U krajnjem slučaju, može da ispadne samo dobro, bar ćeš rešiti enigmu i prestaćeš da mučiš sebe. Realno, nemaš šta da izgubiš. U najboljem slučaju, otkrićeš da je idiot, a što pre dođeš do te značajne informacije, to bolje za tebe.