Izgleda kao da je bilo juče kada smo veselo čerupale svoje obrvice da bi postale morske pijavice, trudeći se da izvučemo što tanju, modernu liniju (sada već, prošlih vremena) u pravilnom polu luku.

Ni slutile nismo da će prirodno oblikovane, jake, čekinjaste i neposlušne obrve jednog dana vladati svetom.

Foto: Aleksandra Ostojić

I sada, zatičemo sebe kako proklinjemo pincetu, jer je borba za svaku prirodnu dlačicu postala opaka i bespoštedna. Bilo da prolazite kroz naporan proces ponovnog izrastanja, pokušavajući da povratite svoje stare, davno zaboravljene, a vrlo često i iščezle, prirodne obrve ili ste rođene sa jedva tri dlake u dva reda, vaš stav o trendu debelih obrva ne dovodi vas baš do ushićenja.

Razumemo vas u potpunosti i saosećamo sa vama. Samo da znate, niste same! Tako da podigni-mo-te ruke uvis, ako vas pogađa ovaj problem.

#1 Popunjavanje obrva za vas predstavlja nešto kao strateško iscrtavanje na koži.

#2 Razmatrale ste mogućnost da odete na raznorazna japanska iscrtavanja i tetoviranja obrva, samo da biste se još više uplašile pronađenim rezultatima pretrage do kojih ste došle. S pravom!

#3 Za vas više ne postoji pojam izlazak u poslednjem trenutku jer kad jednom dođete kući i sperete sa lica mukom iscrtane obrve od jutros, nema sile koja će vas naterati da se opet upuštate u tu agoniju, bar do sledećeg.

#4 Olovka. Gel. Marker. Krejon. Senka. Vosak. Puder. Maskara. U boji i bezbojna. Doslovno, sve ste probale i posedujete sve navedeno.

#5 I kad već navodimo sve izmišljotine i alate za obrve, takođe ste pokušale sva ulja za rast dlaka i serume, u rasponu od gotovih medicinskih preparata do posebno spravljenih prema specijalnim apotekarskim formulama, da ne pominjemo one prastare trikove, u koje se naše babe kunu.

Foto: Aleksandra Ostojić
Foto: Aleksandra Ostojić

Kao svaka moderna žena, birate da na svet gledate kroz polu-punu, a ne praznu čašu. Dakle, sa svetle strane, uprkos navedenim pritužbama. Barem ne bacate kintu na redovne tretmane depilacije. Zar ne?!

Ali, hej, trendovi dolaze i odlaze! Iako izgleda da ovaj aktuelni nikada neće proći i da ćemo večito skrivati pogled ispod obrva (kojih obrva?!), znate i same da nije tako. Sve ima svoj rok trajanje. Bar posle nećete morati da se mučite sa skidanjem tih japanskih i kojekakvih tetovaža! Zamislite kakva tek njih muka čeka!

Do tada, zabavite se ovim!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.