Znanje o odličnom oralnom seksu jeste tajna koju žene vekovima žele da saznaju.

Žene bi želele da je znaju, a muškarci obožavaju kad je one znaju. Oralni seks je za muškarca najlepši poklon.

Da se ne lažemo, nema žene koja ne želi da unapredi svoje umeće oralnog seksa. I ko može da nas krivi zbog toga?! Ako postoji siguran način da izazovete osmeh na licu muškarca, to je taj. A kad vi znate i osećate da je oralno zadovoljavanje vašeg partnera sto odsto vaš izbor, on će još više da ceni taj vaš poklon.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Mnoge žene se opiru oralnom seksu jer ne mogu da podnesu ukus muškarčevog ejakulata ali tu lekciju smo već savladale u jednom od prethodnih članaka u rubrici Seks.

8062678764_4be5a049a1_b

Odaćemo vam tajnu koja će vas sigurno obradovati. Posle konzumiranja namirnica, kao što su lubenica, kivi, ananas, celer ili jagode, muškarčevo seme imaće lakši, slađi ukus.

Druga tajna koju bismo želeli da podelimo sa vama je jednostavna – postoji pet suštinskih elemenata, svaki raznovrstan, koje možete da primenite da biste partneru priredili neverovatan doživljaj oralnog seksa. Krenimo od prvog!

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Pečat i Prsten

Kad god uzimate partnerov penis u usta najbolja odbrana protiv zagrcavanja jeste da kontrolišete situaciju. Jedan od najboljih načina za to jeste ono što nazivamo Pečatom i Prstenom – prvo, palcem i kažiprstom formirajte prilagodljiv prsten (znak ‘’odlično’’) i priljubite ga uz svoja usta. Na taj način ne dodajete samo dužinu ustima. Prosečan penis dugačak je između 13 i 16 cm, a prosečna usta svega pet do devet cm. Ovo je poznato kao Pečat.

Pročitajte i ovo: I muškarci imaju G tačku! Uzmite stvari u svoje ruke!

Zatim, palcem i kažiprstom pojačavajte i popuštajte pritisak, određujući tačno koliko duboko će penis da uđe u vaša usta. Ovo je poznato kao Prsten.

Foto Denis Gavrilenco

Ukoliko za vreme oralnog seksa ustanovite da on ipak ulazi preduboko u vaša usta, zbog čega imate osećaj da se gušite, isprobajte ove podloge za opuštanje refleksa zagrcnjavanja.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Umirite pokrete usta dok osećaj ne prođe, nastavljajući ih rukama kako on ne bi izgubio čulni doživljaj i erekciju.

Pređite na drugi pokret, kao što je lizanje ili Veliko V (u nekom od narednih članaka obradićemo ovaj pojam).

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Usporite i dišite duboko. On će vaše duboko disanje možda pripisati seksualnom uzbuđenju, dok ćete vi dati svom gornjem nepcu mogućnost da se opusti.

Promenite ugao pod kojim njegov penis ulazi u vaša usta. Promena položaja može mnogo da znači. Ako njegov penis nailazi pravo odogzo, skliznuće direktno u zadnji deo grla. Od toga bi se zagrcnula svaka žena.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Suština je u tome da se postavite između njegovih nogu i ustima se odozgo spuštate na njegov penis.

Upamtite, cilj je da vi ovo radite njemu, a ne obrnuto.

Pročitajte i ovo: Mitovi i zablude o ženskom orgazmu! Saznajte šta je istina!

Ako se spuštate odogzo na penis, tada imate situaciju pod kontrolom i nećete da dozvolite da uđe dalje od onoga koliko vam je prijatno. Nema potrebe da brinete da će da izvede ‘’L’’ skretanje niz vaše grlo. Regija u zadnjem delu mekog nepca je fleksibilna i lako se prilagođava prosečnom penisu.

Koristeći tehniku Pečata i Prstena možete delotvorno da stvorite osećaj dubokog grla, a da pri tom ne morate da uzmete u usta ceo penis.

Pročitajte i ovo: Kako doći do Tantričkog seksa i zašto nam je on potreban

Jedan muškarac je to ovako opisao – moja žena je u stanju da me primi sve do zadnjeg nepca kad sam u punoj erekciji, toliko da mogu da osetim zadnji deo njenog grla. Tada počne da čini pokrete kao da guta. Osećaj je fenomenalan ali ne onakav kao kad sam mekan. Tada je osećaj deset puta intenzivniji.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Sledeće nedelje nastavljamo na ovu temu, o upotrebi ruku u oralnom seksu.

Čitamo se!