Leta Gospodnjeg 2022., većina muškaraca i dalje izbezumljeno reaguje kada se pomene seks tokom menstruacije.

Mada, iskreno, nije ni sa ženama mnogo bolja situacija, nažalost, ali verujemo da je to pod uticajem muškaraca, što je, fakat, najgore od svega. Jer kakav si prema sebi, tako će se i drugi ophoditi prema tebi. Sećate se toga iz lekcije ”Ljubavi prema sebi i osećaja vlastite vrednosti”? Bilo kako bilo, vreme je da stavimo tačku na tu stigmu.

Pročitajte i ovo: Kako da znate da ste u vezi sa hroničnim preljubnikom

shark week tmi tw blood tw gross menstrual cup misadventures

#1 Samo zato što imam menstruaciju, ne znači da je moja vagina zapečaćena i da ne mogu da imam seks. I pored menstruacije mogu da imam redovan seks! Ne samo što mogu, nego treba i hoću!

Pročitajte i ovo: Nezdrava doza infantilnosti u vezi

#2 Sa druge strane, to što imam menstruaciju samo znači da mi je libido na vrhuncu. Vri, gori vatra u meni! Kuća je u plamenu, do krova! Jer moji hormoni sada luduju, kuljaju, mame i zovu na seks!

Pročitajte i ovo: Pokušaji bega u lažnu slobodu koji uništavaju vezu

#3 Ne, ne očekujem od tebe da se spuštaš u moje međunožje, sem ako ti to baš želiš. Postoji način. Ovde objašnjeno kako!

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o nesanici

#4 Ali, samo da znaš, ovo nije magični period u mesecu kad ti nebrojeno puta p***m, to jest, kad te ručno obrađujem ili radim felacio, stručno rečeno, jer moja vagina ‘ne radi’’. Oprosti, ali bilo bi potpuno nepravedno prema mojoj mezimici ako ne postoji reciprocitet. Jer ljubav se uvećava samo ako se deli. Ovo nije praznični period za tvoj penis, dragi moj!

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

#5 Ovo je tvoja šansa da mi priuštiš orgazam do zvezda, dragi moj! Jer iskustvo govori da je seks mnogo bolji tokom menstruacije. Možda zato što je menstrualna tečnost dodatna lubrikacija?! Možda zato što je grlić materice sada spušten? A možda je do pobesnelih hormona?! Vrag će ga znati zašto, ali svakako jeste mnogo povoljniji period za seks!

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

period shark week sorry guys menstrual cycle personal drabbles

#6 Neću se uvrediti ako hoćeš da stavimo peškir ispod. Ni ja ne želim da izvlačim fleke varikinom!

Pročitajte i ovo: U kojoj si fazi razvoja – Eva, Helena, Sofija ili Devica marija? I obrnuto, kakve te žene privlače?

#7 To što ćemo sad da imamo seks tokom menstruacije ne znači da ćemo stalno da imamo seks tokom menstruacije. Nekad me i boli stomak! A nekad jednostavno mogu da kažem Ne, kao i obično. Dozvoljeno mi je da kažem Ne, kao što mi je dozvoljeno i da kažem Da.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

#8 Ovo je idealno vreme da usavršimo seks pod tušem. Kao da smo u potrazi za Svetim Gralom!

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

#9 Apsolutno ti je zabranjeno da se zgražavaš i gadiš menstrualne tečnosti. Iliti, krvi! Jer znaš u šta se upuštaš, dakle, pripremljen si, a nisi dete. Ili bar ne bi trebalo da jesi, odnosno, da se tako ponašaš. Ne, nećeš se onesvestiti, dečače moj! Do sad bi već trebalo da si video krv više puta u životu! Zar ne?! Jer nije sramota imati menstruaciju. To je odraz zrelosti žene, a samo sa takvom možeš da imaš seks. U svakom drugom slučaju, ideš u zatvor! A to ne želiš! Zar ne?!

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

#10 Krv iz moje vagine nije ništa gora od krvi koja izlazi iz tvog prsta kad se posečeš! To je samo krv! To što izlazi iz moje vagina ne čini je gorom! Ako misliš da jeste gore, onda ti, dragi moj, imaš problem širih razmera. Preporučujem ti da se konsultuješ sa svojim psihoterapeutom.

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

shark week tmi tw blood tw gross menstrual cup misadventures

#11 Nisi čudak ako ti se dopadne seks tokom menstruacije! Mnogim muškarcima se sviđa! Ne prave razliku! Tačnije, čudnije je da ti se ne sviđa i da imaš oprečan stav po tom pitanju! U svakom slučaju, nepristojno je s tvoje strane. Time pokazuješ da ne poštuješ ženu. A poštovanje je preduslov za ljubav. Osnova.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

#12 I dalje treba da koristimo kondom! Jer mogućnost da se zarazimo seksualno prenosivim bolestima ili da zatrudnim ne nestaje sa menstruacijom.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

#13 Tvoj dragi penis neće se isprljati od moje krvi, niti će na njemu ostati fleke! Ponavljam, to je samo obična krv! Ne robuj predrasudama! Da ne kažem, dragi, ne budi seljačina.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

#15 To što imamo seks tokom menstruacije ne znači da ti možeš beskonačno da svršavaš, a da ja nisam uspela nijednom da svršim! Ne, ne, ne, dragi moj! Biće da si nešto pogrešno shvatio! Ako ja ne svršim, ne možeš ni ti! Rodna ravnopravnost na delu! Razlog više da imamo seks tokom menstruacije!

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan