Da biste dodali malo začina u razgovore sa svojim izabranicima (ne nužno partnerima), pokušajte da koristite ove emotikone dvostrukog značenja (seksualno orijentisane)

U svetu kojim dominira digitalna komunikacija, između poruka na Whatsapp-u i DM-a na Instagramu, poznavanje skrivenog značenja emotikona je neophodna veština.

Naročito kada su u pitanju emoji koji imaju seksualno dvostruko / dvosmisleno značenje.

Verovatno već znate drugo značenje patlidžana i breskve, ali postoji mnogštvo drugih emotikona koje treba otkriti. Upoznavanje sa njima moglo bi vam pomoći da svoj seksualni život začinite zdravim sekstingom.

U stvari, emojiji ne samo da dodaju „lični pečat“ porukama između vas i vašeg partnera, i svih drugih osoba sa kojima komunicirate, već mogu pomoći i najnervoznijim ili najlenjijim da podele svoje najperverznije misli. Dobro postavljen emoji bi mogao da bude razlika između neverovatno seksi poruke i one bezvezne.

Evo njihovog značenja i kako ih koristiti u razgovoru.

Evo emotikona koji se mogu koristiti sa erotskim značenjem.

Patlidžan (ili šargarepa ili banana)

Čak i najneviniji znaju šta znači emodži od patlidžana: odnosi se na dobro obdaren penis koji je spreman da podivlja.

Ali ako smatrate da patlidžan ne odražava tačno talente i obdarenost vašeg partnera, onda postoje i druge opcije kao što su šargarepa ili banana (često se koriste kao referenca na neobrezane penise).

Breskva

Emotikon breskve, s druge strane, predstavlja veličanstvenu reprezentaciju jedne od najvećih opsesija čovečanstva: zadnjeg dela.

Ova sličnost između breskve i zaobljenosti zadnjice je već korišćena u prošlosti, čak i pre nego što je stigla digitalna komunikacija. Ali danas je to lak i očigledan odgovor na svaki zahtev koji uključuje stranu B.

Cveće

Tokom istorije, umetnost je dugo koristila cveće kao predstavu vulve. Svet emotikona se ne razlikuje.

Ako svom partneru pošaljete bilo koji od cvetnih emodžija, možete jasno reći da je vaša vulva spremna za cvetanje.

Kapljice vode

Emodži sa više značenja. Kapljice vode, koje se često tumače kao kapi znoja, savršen su dodatak svakoj seksi poruci.

Emotikon se zapravo može protumačiti kao znojenje od uzbuđenja ili kao jasan signal da je telo spremno za akciju.

Plamen

Svi ti emojiji koji se odnose na pirotehničke stvari, kao što su vatra, vatromet ili bombe, savršeni su za komunikaciju sa partnerom da se osećate spremnim da eksplodirate (takođe, da postignete orgazam) tokom sekstinga.

Young couple photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

Hobotnica

Prostrano morsko stvorenje nije posebno seksi slika, ali emotikon hobotnice je odličan način da kažete da ne želite da se odvojite od svog partnera.

Background photo created by xb100 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Trešnje

Emotikon trešnje je još jedna slika voća koja znači nešto drugo.

To je savršen prikaz testisa, koji koriste svi koji žele da se uvere da trešnje svog partnera ne budu zaboravljene tokom maratonskog sekstinga.

Website photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Zodijački znak Raka

U svetu opsednutom astrologijom, postoji čitav niz emodžija koji predstavljaju vaš horoskopski znak.

Nažalost, za one rođene u znaku Raka, njihov emotikon mnogo liči na broj 69. Dakle, ako želite da izrazite želju da začinite oralni seks sa svojim partnerom, idite na ovaj dvosmisleni seksi emoji.