Danas obeležavamo prvu godišnjicu postojanja lifestyle portala Sito&Rešeto!

Za 365 dana postojanja, od zvaničnog lansiranja, 2. juna 2015. godine, kroz Sito&Rešeto propustili smo mnogo različitih, zanimljivih, korisnih, inovativnih, edukativnih, interesantnih i intrigantnih tema i priča.

beautiful-day-1374454_1280Ponosni smo na dosadašnjih 388.656 čitalaca, 1.235.501 poseta i 7.390 Facebook fanova, mada, ne zaboravljamo ni onih 3.962 na Facebook stranici Iz Žaninog ugla, kao ni pratioce na Pinterestu, Instragramu i Twitteru.

Zahvaljujem se svim saradnicima, koji su svojm sadržajem, znanjem, stavovima, umećem i životnim pričama doprineli da portal u javnosti bude prepoznat kao referentna vrednost za mnoge aktuelne životne teme.

Ostanite sa nama i dalje, svakodnevno nas čitajte jer nastavljamo istim kursom!

Punim jedrima napred jer ovo jeste portal za žene 35+, koje znaju šta hoće, svakodnevno rade na postizanju svojih ciljeva i unapređenju svoje ličnosti i ne odustaju od sebe jer vole svoje biće, a koji čitaju i muškarci.

Imajte na umu da sve što možete da zamislite je ostvarivo, kao što reče Pablo Pikaso. Portal Sito&Rešeto je pravi dokaz za to. Sve dok smo otvorenog uma i bez predrasuda, možemo da postignemo sve što želimo. Ako predano radimo na ostvarenju svojih zamisli i kreiramo kvalitetan sadržaj, sa odabranim ljudima oko sebe, sasvim sigurno, ugledaćemo plodove svog rada.

Ne odustajte od svog cilja, ljubavi i sebe!

Šaljite nam svoje ideje, predloge i sugestije na email adresu sitoireseto.inbox@gmail.com.

Prijavite se za naš nedeljni newsletter, u vidu pregleda najčitanijih članaka tokom prethodne nedelje.

S poštovanjem, ljubavlju i velikom zahvalnošću,

Žana Korolija

Osnivač i urednica portala Sito&Rešeto

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.