Danas obeležavamo prvu godišnjicu postojanja lifestyle portala Sito&Rešeto!

Za 365 dana postojanja, od zvaničnog lansiranja, 2. juna 2015. godine, kroz Sito&Rešeto propustili smo mnogo različitih, zanimljivih, korisnih, inovativnih, edukativnih, interesantnih i intrigantnih tema i priča.

beautiful-day-1374454_1280Ponosni smo na dosadašnjih 388.656 čitalaca, 1.235.501 poseta i 7.390 Facebook fanova, mada, ne zaboravljamo ni onih 3.962 na Facebook stranici Iz Žaninog ugla, kao ni pratioce na Pinterestu, Instragramu i Twitteru.

Zahvaljujem se svim saradnicima, koji su svojm sadržajem, znanjem, stavovima, umećem i životnim pričama doprineli da portal u javnosti bude prepoznat kao referentna vrednost za mnoge aktuelne životne teme.

Ostanite sa nama i dalje, svakodnevno nas čitajte jer nastavljamo istim kursom!

Punim jedrima napred jer ovo jeste portal za žene 35+, koje znaju šta hoće, svakodnevno rade na postizanju svojih ciljeva i unapređenju svoje ličnosti i ne odustaju od sebe jer vole svoje biće, a koji čitaju i muškarci.

Imajte na umu da sve što možete da zamislite je ostvarivo, kao što reče Pablo Pikaso. Portal Sito&Rešeto je pravi dokaz za to. Sve dok smo otvorenog uma i bez predrasuda, možemo da postignemo sve što želimo. Ako predano radimo na ostvarenju svojih zamisli i kreiramo kvalitetan sadržaj, sa odabranim ljudima oko sebe, sasvim sigurno, ugledaćemo plodove svog rada.

Ne odustajte od svog cilja, ljubavi i sebe!

Šaljite nam svoje ideje, predloge i sugestije na email adresu sitoireseto.inbox@gmail.com.

Prijavite se za naš nedeljni newsletter, u vidu pregleda najčitanijih članaka tokom prethodne nedelje.

S poštovanjem, ljubavlju i velikom zahvalnošću,

Žana Korolija

Osnivač i urednica portala Sito&Rešeto