Lepi se za telo, neće otkinuti kosu ili kožu, jednostavna je za upotrebu, udobna za nošenje i mnogo manje zastrašujuća od metalnih lisica ili užeta. Najbolje od svega – ne samo da je jeftina, možete je ponovo koristiti!

Pročitajte i ovo: Vaš partner ismeva vaš izraz lica tokom orgazma? Evo kako da to prevaziđete 

Ali to nije obična lepljiva traka koju možete da kupite uz alate i farbu za krečenje, ovo je specijalna traka za ropstvo koju možete da kupite u prodavnici seksi igračaka iliti sexshopu.

Pročitajte i ovo: U iskušenju ste da zadovoljite svoje seksualne fantazije? Prvo pročitajte ovo 

Zato svi volimo traku za vezivanje – zbog svoje briljantne svestranosti!

Sensual photo created by alexvolot - www.freepik.com
Foto alexvolot – www.freepik.com

PROBAJTE IGRU VEZIVANJA I ZADIRKIVANJA

Ne trebaju vam nikakve veštine vezivanja čvorova da biste koristili traku za vezivanje kako biste svog partnera mogli da vežete brzo i lako – samo pazite da ga ne umotate previše čvrsto. Cilj je da se udobno vežu, a ne da se prekine cirkulacija.

Pročitajte i ovo: Evo 10 najčešćih seksualnih fantazija žena i kako da ih sprovedete u delo

Vezivanje zglobova

Odlučite da li želite da im ruke budu vezane ispred njih, iza leđa ili podignute visoko iznad glave.

Omotajte traku prvo oko jednog zgloba, potpuno oko njega, a zatim umotajte oba zgloba zajedno. Unutrašnje strane njihovih zglobova treba da budu okrenute jedna prema drugoj. Uverite se da ste je čvrsto umotali, ali ne morate previše čvrsto da povlačite traku.

Pročitajte i ovo: Moj partner želi da masturbiram pred njim: Kako da to uradite 

Da biste uklonili, odmotajte ili isecite traku. (Ako ste prvi put probali igru vezivanja, uvek imajte tupe makaze pri ruci u slučaju da neko počne da paniči!)

Vezivanje članaka

To je isti princip kao gore. Namotajte traku prvo oko jednog gležnja, praveći potpunu petlju, a zatim povežite oba gležnja zajedno.

Pročitajte i ovo: Kako da zaustavite preuranjenu ejakulaciju 

Vezivanje za stolicu

Lako je vezati nekoga za zglobove za stolicu – sve dok imate pravu stolicu. Ako stolica ima prostora oko ruku, pokušajte da vežete svaki zglob za svaku ruku stolice. Prvo dvaput umotajte traku oko njihovog zgloba, a zatim je omotajte oko ruke stolice. Uradite isto na drugoj strani, a zatim ih naterajte da podignu stopala na stolicu tako da možete da uradite isto sa njihovim gležnjevima. Mislim da ste do sada shvatili opštu ideju, ali počnite sa jednom kompletnom petljom oko gležnja, a zatim je vežite za stolicu.

Pročitajte i ovo: DIRTY TALKING: Lascivno ophođenje u seksu među partnerima (pričaj mi gadosti…)

Ako posedujete drvenu stolicu sa letvicama pozadi, naterajte ih da stave ruke iza naslona stolice i tako ih vežite za nju; alternativno, pokušajte da im vežete zglobove za vrh nogu stolice.

Drugi nameštaj za isprobavanje: noge stola, krevet, bilo koji samostojeći stub, merdevine, bilo gde gde vam omogućava da omotate traku! Povežite ih uspravno i imaćete više pristupa dobrim delovima!

Pročitajte i ovo: SEKSUALNI ŽIVOT posle pedesete 

Šta onda?

Možete pokušati da ih udarite, zadirkujete seks igračkom, temperaturom (zagrejte i/ili ohladite staklene dildoe ili koristite kockice leda), naterate ih da vam daju oralni seks ili da im ga date, imate snošaj, igrajte se hranom, šlagom, čokoladoma, igranje uloga ili – čvrsto omiljeno za mnoge ljude – zadirkivanje.

Pročitajte i ovo: Da li bi trebalo da odem ako seks nije dobar?

Dovedite ih skoro do vrhunca, a zatim zaustavite ili usporite stimulaciju. Jedno upozorenje uz ovo: uradite to samo nekoliko puta umesto da se trudite! Žene, posebno, mogu otkriti da postanu preosetljive i onda ne mogu da dožive orgazam!

Pročitajte i ovo: Kako da imate orgazam (za žene koje ga nikad nisu imale)

Kako da skinete traku?

Ponekad možete da odmotate traku, ali je obično lakše iseći je makazama, a zatim je odmotati. Onda biste mogli da je obrišete sa malo kuhinjskog ubrusa, izgladite sve zavoje ili pregibe, a zatim je savijete i spremite za ponovnu upotrebu sledeći put kada vam se prohte!

Pročitajte i ovo: Da li romantični izlasci sa partnerom mogu da pomognu da oživite svoj seksualni život? 

NAPRAVITE SEKSI ODEĆU

Cevčice za sise: Počnite ispod grudi (ili na srednjem delu – gde god želite da cev za sise počinje), pritiskajući traku ravno uz telo, a zatim počnite da radite nagore, namotavajući traku tako da se preklapa. Nastavite da se vrtite u krug dok ne bude na nivou koji želite, a zatim jednostavno odrežite kraj i ili ga položite ravno ili ga ugurajte u sebe.

Pročitajte i ovo: OBREZAN ILI NEOBREZAN: Šta svaka žena treba da zna

Mini i haljine: Počnite da motate traku oko tela na najnižoj tački i radite nagore preko butina i dna dok ne dođete do struka, ne zaboravite da se preklapate i da zategnete čvrsto. Zaustavite se na struku ako želite suknju, nastavite da idete prema gore da biste napravili cijev za grudi ako želite punu haljinu.

Pročitajte i ovo: Seks kroz decenije i kada je najbolji – u 20-im, 30-im, 40-im ili 50-im?

Umotajte se kao poklon: Napravite suknju i cev za sise, a zatim završite velikom mašnom! On može vešto da kreira neke pantalone u stilu Calvin Klein ili tange u stilu striptizera, dodajući mašnu negde kreativno!

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

POIGRAJTE SE SA SVOJIM ČULIMA

Ograničavanje na jedno čulo – poput vida ili zvuka – čini da druga čula budu u punoj pripravnosti, pojačavajući svaki dodir i osećaj.

Vezana traka je takođe odličan povez za oči – savršeno rešenje za ljude koji su samosvesni ili stidljivi u krevetu, ali takođe žele da probaju vezivanje i zadirkuju ili igraju uloge.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Uklonite kontakt očima i uklonićete većinu sramote! Povezivanje očiju nekome takođe uklanja nametnutu obavezu „stvarno bi trebalo da im uradim nešto da im uzvratim uslugu“ koja sprečava osobu da bilo šta rade već da leže i jednostavno prepuste se užitku.

Pročitajte i ovo: Rušimo mitove, razbijamo predsrasude o – PENISU 

UVEDITE LEPLJIVU TRAKU U IGRANJE ULOGA

Vezana traka je briljantno svestrana za igranje uloga jer je možete koristiti za gotovo sve!

Napravite neku seksi droljastu odeću za seksualnu fantaziju porno zvezda, iskoristite to da ih brzo povežete kao seksi pljačkaš koji ne može da odoli da vodi ljubav sa prelepom ženom koja spava u svom krevetu.

Pročitajte i ovo: MUŠKARCI PROKLJUČAJU, ŽENE OPUŠTAJU: ŠTA SE DEŠAVA SA MOZGOM KAD DOŽIVIMO ORGAZAM 

Savršeno za igre snage za klišeirane, ali ljupke klasike kao što su strogi gospodari i neodoljivi robovi (ili obrnuto). Ili je upotrebite da povežete oči, a zatim je uklonite da biste otkrili iznenađenje u liku!