Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu, a to vam donosi teškoće na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima.

Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas usporiti u razvoju velikih projekata, posebno ako se bavite građevinarstvom ili industrijom. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i to će vam doneti neočekivane nesuglasice sa poslovnim partnerima koje će nepovoljno uticati na vašu finansijsku situaciju.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

U februaru će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vam dodatno usporiti planove o započinjanju novih velikih projekata jer će vam nedostajati stručna podrška ali i sredstva.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Mart vam je povoljan mesec za sve što volite da radite i u šta možete uneti vašu maštovitost, kreativnost i plodne ideje.

Tokom aprila ćete uspeti da sklopite nova i plodna partnerstva kao i ugovore koji će vam doneti očekivani profit.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Jupiter u maju ulazi u znak Riba, što će vam otvoriti izvanredne mogućnosti da pokrenete nove projekte u oblasti zabave, prosvete, dizajna i ugostiteljstva. Imaćete svu potrebnu podršku i dovoljno sredstava.

Tokom juna i jula nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neke poslove nećete uspeti da dovršite u predviđeno vreme.

Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će izazivati napete situacije, nesuglasice, prekide nekih poslovnih odnosa i kašnjenja u ispunjavanju rokova. Avgust vam je povoljan za odlazak na odmor.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Tokom septembra je neophodno da budete pažljivi u rukovanju novcem. Ulagaćete značajne napore u cilju poboljšanja vaše finansijske situacije u oktobru i imaćete uspeha. U novembru ćete započeti pregovore oko velikih projekata koji će se odužiti.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća na polju novca i mogućih gubitaka.

Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne mogućnosti za novo zaposlenje tokom marta, aprila, maja, septembra i oktobra. Lako možete dobiti posao u sektoru prosvete, zabave, dizajna i administracije.

Ako ste u vezi, početak godine će vam doneti nove momente u ljubavi koji će uneti više sklada i zadovljstva u vaš odnos sa voljenom osobom.

Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u februaru i bićete u prilici da poboljšate nešto u zajedničkom domu što će vas još više zbližiti.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Do kraja juna ćete uživati u zajedničkim aktivnostima, zabavi i bićete složni u vezi planova.

Juli vam donosi velike napetosti i neslaganja. Bićete previše zauzeti poslovnim obavezama i zanemarivaćete voljenu osobu i porodicu. Vaš partner će otvoreno pokazivati svoje nezadovoljstvo i doći će do velikog zahlađenja.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Od sredine septembra će doći do poboljšanja. Uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Vaš partner će biti zahtevan tokom novembra.

Ako ste slobodni, prva polovina godina vam donosi mogućnost ostvarenja velikih želja u ljubavi i susret sa osobom koja će se pokazati kao ozbiljan kandidat za skladnu i dugu emotivnu vezu.

Upoznaćete se u februaru, a u aprilu ćete već biti u vezi. Početak jula doneće vam neočekivane teškoće koje će vašu vezu staviti na probu zbog neslaganja oko zajedničkih ciljeva.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Članovi vaše porodice neće želeti da se slože sa vašim izborom partnera. Uspećete to da prevaziđete u septembru i nastavite vaš odnos.

Stariji Škorpioni će početkom marta započeti zajednički život sa osobom sa kojom se viđaju proteklih nekoliko meseci.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Sredinom godine ćete biti na korak od prekida veze ali ćete uspeti da rešite nesuglasice i ostvarite skladan odnos.

Početak nove 2021. godine donosi vam slab imunitet zbog prolaska Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja kroz znak Bika. Bićete skloni upalama u predelu grla i urološkim tegobama.

Od marta do juna ćete se dobro osećati.

U junu i julu biće vam osetljiv želudac i imaćete povišen krvni pritisak. Druga polovina godine donosi vam stabilno zdravlje.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Potrebna vam je redukovana ishrana u narednih godinu dana. Izbegavajte namirnice koje sadrže masnoće i pojačavaju holesterol u krvi. Jedite većinom namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu i podstiču čišćenje toksina iz organizma.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Na jelovniku obavezno imajte artičoku, brokoli, blitvu, luk, limun, avokado i jogurt. Pijte zeleni čaj. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi: 7, 13, 16, 20, 25