Nova francuska komedija ”Tuđu glavu nosim”, u bioskopima od četvrtka, 30. novembra, širom Srbije!

U bioskope je stigla nova francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđuglavu nosim“. Šta se desi kada se dvoje ljudi, dva dugogodišnja prijateljska para zaljube i koliko to može poći „po zlu“ ili po smehu. On je ona, a ona je on. Kako će se snaći naši junaci ukomplikovanoj situaciji, koja se slučajem bizarnih okolnosti dodatno zakomplikuje pogledajte u bioskopima.

Dragi čitaoci portala Sito&Rešeto, vodimo vas na projekciju novog hit filma, francuske komedije Tuđu glavu nosim, u ponedeljak, 4. decembra, u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za dvoje najbržih čitalaca. Sve što je potrebno da uradite je da nam se javite na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljete svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Ulaznice za projekciju u 20.30 sati, čekaće vas na biletarnici bioskopa Cineplexx BIG Beograd, pred početak projekcije.

Dolazi zima i pravo je vreme za topli bioskop. U narednim prazničnim mesecima distributerska kuća 2i Film nastavlja da u domaće bisokope donosi fantastična ostvarenje nezavisne evropske filmske scene, među kojima su, pored francuskog filma „Tuđu glavu nosim“, i francuska drama „Vino i vetar“, kao i čuveni film „S ljubavlju Vinsent: Misterija Van Goga“, koji će imati domaću premijeru 21. decembra. Ulazak u zimu ublažiće šarmantna i neodoljiva francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđu glavu nosim“, koja je u domaćim bioskopima od 30. novembra.