Nova francuska komedija ”Tuđu glavu nosim”, u bioskopima od četvrtka, 30. novembra, širom Srbije!

U bioskope je stigla nova francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđuglavu nosim“. Šta se desi kada se dvoje ljudi, dva dugogodišnja prijateljska para zaljube i koliko to može poći „po zlu“ ili po smehu. On je ona, a ona je on. Kako će se snaći naši junaci ukomplikovanoj situaciji, koja se slučajem bizarnih okolnosti dodatno zakomplikuje pogledajte u bioskopima.

Dragi čitaoci portala Sito&Rešeto, vodimo vas na projekciju novog hit filma, francuske komedije Tuđu glavu nosim, u ponedeljak, 4. decembra, u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za dvoje najbržih čitalaca. Sve što je potrebno da uradite je da nam se javite na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljete svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Ulaznice za projekciju u 20.30 sati, čekaće vas na biletarnici bioskopa Cineplexx BIG Beograd, pred početak projekcije.

Dolazi zima i pravo je vreme za topli bioskop. U narednim prazničnim mesecima distributerska kuća 2i Film nastavlja da u domaće bisokope donosi fantastična ostvarenje nezavisne evropske filmske scene, među kojima su, pored francuskog filma „Tuđu glavu nosim“, i francuska drama „Vino i vetar“, kao i čuveni film „S ljubavlju Vinsent: Misterija Van Goga“, koji će imati domaću premijeru 21. decembra. Ulazak u zimu ublažiće šarmantna i neodoljiva francuska komedija reditelja Bruno Kiša „Tuđu glavu nosim“, koja je u domaćim bioskopima od 30. novembra.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.