Imamo za vas lepe vesti! Vodimo vas u bioskop na film EKIPA!

Domaća krimi komedija “Ekipa“, koja donosi priču o velikom drugarstvu i ljubavi prema fudbalu, u redovnoj je bioskopskoj distribuciji od 24. oktobra.

Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke, dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević). I da li je Italijanka stvarno Italijanka?

U ulozi mladog asa Partizana, fudbalera Stevanovića, našao se glumac Rade Čosić, ujedno i scenarista ovog filma koji je motiv za nastanak ove priče pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

„Ekipa je film koji se bavi renomiranim fudbalskim klubovima, a scene su snimane kao u holivudskoj produkciji“ rekao je Ćosić i dodao “snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno.“

Film je okupio istaknutu domaću glumačku ekipu: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za dvoje čitalaca, za projekciju filma EKIPA, u petak, 29. novembra, u bioskopu Kombank Dvorana, u Beogradu, sa početkom u 16:45 časova.

Sve što je potrebno da uradite da biste dobili besplatne ulaznice je da lajkujete Facebook stranicu Sito&Rešeto, podelite ovaj članak na svom FB profilu i tagujete osobu sa kojom želite da gledate film. Potom, javite nam se na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljite svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Prvih dvoje koji se jave, dobijaju ulaznice.

Ulaznice za projekciju filma čekaće vas na biletarnici Kombank Dvorane, pred početak projekcije.