Vodimo vas u bioskop na film AD ASTRA, sa Bred Pitom u glavnoj ulozi!!

Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriće mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.  

Ovaj naučno fantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučno fantastičnih filmova.

Pored Bred Pita i Tomi Li Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.

Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za troje čitalaca magazina, za projekciju filma AD ASTRA, u subotu, 12. oktobra, u bioskopu Kombank Dvorana, u Beogradu, u 19.40 sati.

Sve što je potrebno da uradite da biste dobili besplatne ulaznice je da lajkujete Facebook stranicu Sito&Rešeto i podelite ovaj članak na svom FB profilu. Potom, javite nam se na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljite svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Prvih troje koji se jave, dobijaju ulaznice.

Ulaznice za projekciju filma čekaće vas na biletarnici Kombank Dvorane, pred početak projekcije.