Sjajna filmska avanatura LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA, od 15. marta u bioskopima širom Srbije!

Pre nego što je postao poznati univerzalni genije, Leonardo Da Vinči bio je hrabar dečak koji je voleo da otkriva. Priključite mu se u hrabroj potrazi za blagom u novoj genijalnoj avanturi, porodičnom filmu LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA koja stiže u bioskope od 15. marta.

U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” u distribuciji 2i Film uživaćemo u genijalnoj avanturi i upoznati se sa izumima hrabrog Lea i njegove družine. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković.

Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za dvoje čitalaca portala, za projekciju filma LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA, u petak, 16. marta, u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, Višnjička 84, Beograd, za projekciju u 17.00 sati. Sve što je potrebno da uradite da biste dobili besplatne ulaznice je da nam se javite na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljete svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Prvih dvoje koji se jave, dobijaju ulaznice.

Ulaznice za projekciju u 17.00 sati, čekaće vas na biletarnici bioskopa Cineplexx BIG Beograd, pred početak projekcije.

Ovo je najveličanstveniji crtani čiju sam junakinju oživela.Inspiracija autorima crtanog je jedan od najvećih umetnika svih vremena, Leonardo da Vinči! Edukativni crtani koji je oživeo osmeh “Mona Lize. (Milena Živanović, Liza)

U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinci prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Leo da Vinči : Misija Mona Liza je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, vec poruka kako kroz nadarenost i talente možeš da nekome pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono sto čini ili treba da čini život. (Milan Antonić, Leo).

Zato sto je porodični odlazak u bioskop nešto najlepše što porodica može da iskusi u ovo današnje vreme kad se nema vremena za mnogo toga. Mame i tate za ruke, svi po kesicu svežih kokica i na gledanje ovog sjajnog zabavnog ostvarenja. (Milan Antonić, Leo)

Zato što ćemo se beskrajno dobro zabaviti, a uz to možda nešto i naučiti. Videćemo jednog razigranog Leonarda, punog mašte. Često nam upravo mašta nedostaje u ovoj savremenoj jurnjavi. Ovaj film je opuštanje za roditelje i siguran sam, radost za decu. (Milan Tubić, Lorenco)

Ne propustite priliku da među prvima pogledate ovu neodoljivu avanturu Lea da Vinčija i njegove družine i zabavite se sa svojom porodicom.