Premijera! Novi film Najbolji od njih, od četvrtka, 7. septembra, u bioskopima širom Srbije!

Film o filmu: Potpuno drugačija priča o Dunkirku!

Britanska ratna drama „Najbolje od njih“ donosi nam priču, baziranu na romanu Lise Evans – Their Finest Hour and a Half, o grupi filmskih autora koji se bore da naprave inspirativni film kako bi podigli moral naroda tokom bombardovanja Londona u Drugom svetskom ratu.

Dragi čitaoci portala Sito&Rešeto, vodimo vas sutra, u četvrtak, 7. septembra, na projekciju filma Najbolje od njih, u bioskopu Tuckwood. Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za tri najbrže čitateljke ili čitaoca. Sve što je potrebno da uradite je da nam se javite na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljete svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Ulaznice za projekciju u 18.45h čekaće vas na biletarnici bioskopa Tuckwood, pred početak projekcije.

Sam Clafin i Gemma Arterton Foto STX Entertainment
Motion Picture Artwork © 2017 STX Financing, LLC. All Rights Reserved.
PHOTO CREDIT Ð NICOLA DOVE

Katrin, neiskusna scenaristkinja i improvizovani tim glumaca, snimaju čak i tokom napada, pokušavajući da podstaknu Ameriku da se pridruži ratu. U pitanju je duhovit, romantičan i dirljiv prikaz mlade žene koja traži svoj put i glas, u užasu rata i filma. Njen projekat je inspirisan pričama britanskih civila koji su spasili vojnike nakon povlačenja iz Dunkirka.

M1 Gemma Arterton stars in STX Entertainment’s “Their Finest.”
Photo courtesy of STX Entertainment
Motion Picture Artwork © 2017 STX Financing, LLC. All Rights Reserved.
PHOTO CREDIT Ð NICOLA DOVE

Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Torontu 2016. godine, kada je oduševio publiku. Režiju za film potpisuje danska rediteljka Lona Šerfig, a glavne uloge u filmu tumače Džema Arterton, Sem Klaflin, i Bil Naj.

M3 Sam Clafin and Gemma Arterton star in STX Entertainment’s “Their Finest”.
Photo courtesy of STX Entertainment
Motion Picture Artwork © 2017 STX Financing, LLC. All Rights Reserved.
PHOTO CREDIT Ð NICOLA DOVE

Lona Šerfig, rođena je 1959. godine u Kopenhagenu, a završila je Dansku nacionalnu filmsku školu 1984. godine. Režirala je veliki broj filmova i serija, kako na danskom, tako i na engleskom jeziku. Jedan od njenih najpoznatijih filmova je romantična drama “Jedan dan”, snimljena prema istoimenom nagrađivanom bestseleru Dejvida Nikolsa.