Premijera! Novi film ”Istorija ljubavi”, od četvrtka, 14. septembra, u bioskopima širom Srbije!

”Istorija ljubavi” je film o najvoljenijoj ženi na svetu!

Romantična drama „Istorija ljubavi“, bazirana na istoimenom bestseleru američke spisateljice Nikol Kraus, donosi nam priču o istoriji jedne ljubavi koja traje više od pola veka, povezujući dva kontinenta i nekoliko sudbina, a čija tajna je zapisana u jednoj izgubljenoj knjizi.

Dragi čitaoci portala Sito&Rešeto, vodimo vas sutra, u četvrtak, 14. septembra, na premijernu projekciju filma Istorija ljubavi, u bioskopu Tuckwood. Sito&Rešeto obezbedilo je po dve ulaznice za dve najbrže čitateljke ili čitaoca. Sve što je potrebno da uradite je da nam se javite na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com i pošaljete svoje podatke, ime, prezime i kontakt telefon. Ulaznice za projekciju u 22.30h čekaće vas na biletarnici bioskopa Tuckwood, pred početak projekcije.

Ova ljubavna priča prati život Lea, jevrejskog migranta iz Poljske, koji se nikad nije oporavio od gubitka njegove najveće ljubavi, Alme, koja je sa porodicom odbegla u SAD u vreme Drugog svetskog rata. Leo sada živi u Njujorku, gde upoznaje devojčicu koja mu pomaže da dođe u kontakt sa prošlošću, uz pomoć davno izgubljene knjige „Istorija ljubavi“.

„Istorija ljubavi“ je snimana na više lokacija, među kojima su Montreal, Nju Jork, Kluž i Bukurešt. Režiju za film potpisuje francuski reditelj rumunskog porekla Radu Mihaileanu, kome je ovo prvo ostvarenje na engleskom jeziku, a glavne uloge u filmu tumače Gema Arterton, Eliot Guld, Derek Džejkobi, i Sofi Nelis.