Ovo je štivo za 70% žena koje ne mogu da postignu orgazam, osim putem oralnog seksa, masturbacije ili pomoću svojih vernih igračaka i pomagala.

Koliko god orgazmi bili prava poslastica na ovaj ili onaj način, bilo bi lepo da uspemo da dođemo do jednog i tokom seksualnog odnosa sa partnerom, kad već njemu to tako lako polazi za rukom.

Tako da je poenta ovog članka da pomogne ženama da besramno visoko podignu kvotu orgazma, koristeći kombinaciju tehnika koje udaraju sa obe strane žarišta, kako spoljašnje, tako i unutrašnje.

Pročitajte i ovo: Kako doći do Tantričkog seksa i zašto nam je on potreban

IMG_4004Pre svega, budite realne!

Ajd da podignemo uloge i napadnemo ovaj problem sa dva fronta, rečima i akcijom. Za početak, da odbacimo mitove i pustimo partnera na tajni ulaz. Recimo, onaj da je penis svemogući Supermen. Zato što…najblaže rečeno, to nije slučaj.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Budimo iskrene. Ako možete da dođete do vrhunca tokom seksualnog odnosa samo ako vam on miluje klitoris ili se potpomaže vibratorom, recite mu to otvoreno.

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

Objasnite mu da to nije njegova krivica, nego da su mnoge žene, među kojima i vi, jednostavno, takve. To je stvar biologije, izgrađenosti kroz iskustvo, psihološkog podešavanja i da nema nikakve veze sa veličinom njegovog penisa ili seksualnom tehnikom.

Ako on ima problem s tim, neka se obrati Majci prirodi.

Edukujte ga!

Nego, da li on zaista zna gde se nalazi vaš klitoris?! Da li je imao susret bliske vrste sa njim usred bela dana ili ga samo napipava noću?! Jer mrak je tamo dole i lako može da se desi da izgubi kompas kako se vi pomerite.

Pročitajte i ovo: Šta sve može da krene naopako pri seksualnom odnosu u troje

Ne kažem da legnete raširenih nogu na kuhinjskom stolu čim komšija svrati sabajle na prvu jutarnju kafu, ali je dobra ideja da se vaš partner susretne bar jednom sa vašim klitorisom u po bela dana, čisto da se upoznaju, spoje ton i sliku. Recimo, dok vam priređuje oralni seks nakon te prve jutarnje kafe. I kad komšija ode kući, naravno.

Pročitajte i ovo: Klinička stanja koja uzrokuju neplodnost i seksualnu disfunkciju

Izvucite klitoris sa strane, da bi ga bolje video i okušajte sreću sa novim saznanjem.

Lezite dole u lenji položaj!

Ovo je najjednostavije moguće. On leži na svojim leđima. Gledajući u njegova stopala, zahvatite njegove kukove i spustite se na njegov penis u erekciji. Zatim, ispružite noge pozadi i spustite svoj torzo naniže, sve dok se vaša stopala ne nađu tik uz njegovu glavu, a vi ležite na njemu.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o seksu tokom menstruacije

Vi gledate u jednu stranu, on na drugu. Njegova stopala su uz vašu glavu, a vaša uz njegovu. Sada pokušajte lagano, sporo zabadanje tako da osetite svaki centimetar njegovog penisa dok klizite niz njega gore-dole. Ovaj položaj, takođe, pomaže da se povuku labialne usne, povećava se trenje oko klitorisa, što pospešuje lakše postizanje orgazma.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Za drugu vrstu klitoralne stimulacije, skliznite s njega na trenutak, pogledajte ga pravo u…stopala, slobodno maštajte koliko vam je volja i svojom rukom pomerajte glavu njegovog penisa gore dole po vašem klitorisu.

Upotrebite svoju ili njegovu ruku da biste nastavili da stimulišete klitoris ručno, dok je njegov penis u vama, ali zastanite samo nakratko pred sam orgazam da biste pustili da trenje njegovog penisa provocira snažniji orgazam. Ovo se obično naziva manevrom premošćavanja. Na ovaj način formira se most između klitoralne stimulacije, pomoću koje mnoge žene dolaze do orgazma i penetrativnog orgazma, kako obično muškarci postižu isto.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Popnite se gore!

Žene koje mogu da postignu penetrativni orgazam obično to uspevaju kada su odgore na partneru.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Zamolite svog partnera da sedne na krevet, sa ispruženim nogama ispred sebe. Popnite se na vrh, u fazonu kaubojke, dopuštajući njegovom penisu da penetrira u vas. Sad se spustite unazad koliko god možete, sve dok se glavom ne spustite na krevet. Ne samo da vaš torzo izgleda neverovatno privlačno u ovoj pozi, a stomak ravan kao daska, nego je i mnogo lakše da nabijete svoju karlicu uz njegovu, obezbeđujući jače potrebno trenje na ovaj način.

Druga ideja – umesto da ga opkoračite kolenima, spustite se na njegov penis u čučnju, dodirujući stopalima krevet, pod ili već koju drugu podlogu na kojoj ste. Ostanite nagnuti napred, tako da vi radite kompletan posao zabadanja. Jedini način da sprovedete ovo u delu jeste da podižete svoju zadnjicu i koristite butne mišiće.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Ova pozicija je dinamična i vrlo seksi. Naročito dobra da ga izazivate. Počnite brzim pokretima gore-dole pre menjanja brzine i pravljenja zaokreta u velike, kružne pokrete, držeći spojene karlice sve vreme.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti rak grlića materice

Vaše celo telo je sve vreme u prvom planu tako da vaš partner dobija priliku da se divi kompletnom frontalnom uvidu, posmatrajući kako njegov penis ulazi i izlazi iz vas, a to je, verujte nam, uvek na vrhu liste stvari koje bi voleo da radi tokom dana. Dok vi, u međuvremenu, postižete preko potreban pritisak na klitoris na ovaj način.

Okrenite mu leđa!

Prednji zid vagine je naročito osetljiv, zbog čega vaginalni, seksualni odnos od pozadi stvara neverovatan osećaj kod žene.

Pročitajte i ovo: Istine i zablude o raku dojke

Na ovaj način, dajete svom partneru direktan pristup vašoj G tački. Stavljate mu je direktno na nišan, servirajući na tanjiru. Prava poslastica za oboje! Pokušajte da spustite leđa koliko god možete, šireći noge tako da njegov penis ima savršen pristup.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Slobodno koristite svoju ruku da biste dodatno stimulisali svoj klitoris, maštajući koliko god vam je volja. Nema kontakta očima, tako da oboje možete da maštate o bilo čemu bez osećaja krivice, ako će vam to pomoći da lakše postignete orgazam.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Maštanje je još jedan efikasan način da premostite osećanja koja vas sprečavaju da postignete orgazam i da kroz fantaziju skliznete u orgazam o kakvom dugo sanjate.