Jače erekcije, preobraženi svakodnevni položaji i vanzemaljski orgazmi. Šta čekaš?

Seks igračke nisu samo za žene. Postoji čitav niz dodataka za zadovoljstvo dizajniranih posebno za muškarce o kojima morate da znate i da ih probate. I ima još mnogo toga što može tako-tako seks pretvoriti u wow! seks.

Evo šest dobrih razloga zašto bi trebalo da investirate u seks igračku!

JER ONI ČINE VAŠU EREKCIJU VEĆOM, JAČOM I BOLJOM

Penis pumpe rade na održavanju vašeg penisa u vrhunskom stanju poboljšavajući protok krvi. Redovna upotreba će zaista značiti veće, čvršće, jače erekcije – do 30 posto poboljšanja – i više zadovoljavajućih orgazama.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje vam nikad nisu rekli o orgazmu (kako ženskom, tako i muškom!)

Jednostavno stavite svoj penis u komoru i ili ručno pumpajte kontrolu rukom ili se odlučite za automatsku pumpu koja radi umesto vas.

Dobijam sjajne povratne informacije o pumpama za penis: toplo preporučujem ako brinete da su vam erekcije previše klimave ili nedovoljno jake.

JER PRUŽAJU RAZNOVRSNOST BEZ KRIVICE

Seks igračke pomažu da se reši vekovni problem koji dolazi sa spavanjem sa istom osobom iznova i iznova: dosada!

Pružaju novinu i avanturu, dašak „ljubavosti“ i raznolikosti bez ugrožavanja veze. Postoji razlog zašto su igračke veliki posao: zaista postoji nešto za svakoga, šta god da je vaša „stvar“.

Pročitajte i ovo: Rušimo mitove, razbijamo predsrasude o – PENISU 

Dildoi i vibratori pomažu da se ponovo stvori fantazija trojke, kompleti za vezivanje su odlični za igranje uloga, a vibratori vam skidaju pritisak ako ona ima trenutak da ne može da stigne.

Image by cookie_studio on Freepik
Image by cookie_studio on Freepik.com

ZATO ŠTO SOLO SEKS ČINE SENZACIONALNIM

Ako niste probali rukav za masturbaciju ili ‘stroker’, ozbiljno propuštate. Kada me je Lovehoney prvi put zamolio da testiram neke za svoje opsege, pre mnogo godina, bacila sam jedan pogled i pomislila: „Šališ se, zar ne? Šta dođavola, i ko bi dođavola želeo da ih koristi?’, kaže Trejsi Koks, poznata seks edukatorka.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Ali dala sam ih šestorici svojih muških prijatelja i dobila šest telefonskih poziva u roku od jednog dana, pri čemu je svaki od njih buncao o tome kako su fantastični i odbijao da mi ga vrati.

Strokeri su rukavi, obično napravljeni od silikona. Dodajte lubrikant, prevucite ga preko penisa i klizite gore-dole i odmah ćete se preporoditi. Većina ima rebra ili čvorove u sebi koji pružaju dodatnu stimulaciju, pretvarajući vašu standardnu sesiju solo seksa u nešto prilično neverovatno.

JER JE TO POBOLJŠAVA ŠANSE DA IMA ORGAZAM TOKOM ODNOSA

Vibrirajući prsten za penis je jednostavno čvrst prsten koji stavljate oko baze vašeg penisa da biste održali erekciju jakom i čvrstom.

Neki se podešavaju pomoću prekidača, drugi izgledaju kao mali gumeni prstenovi. Oni efikasno stimulišu njen klitoris tokom seksa.

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

Ako ga nosite, osvojićete ogromne poene kod nje, samo se pobrinite da meljete, a ne da gurate kako biste omogućili stalan kontakt sa klitorisom.

Image by user3802032 on Freepik
mage by user3802032 on Freepik.com

JER TRANSFORMIŠU SVAKODNEVNE POZICIJE

Doggy stil: Nosite prsten za penis da bi vaša erekcija bila veća i trajala duže i držite vibrator srednje veličine na njenom klitorisu kako biste osigurali eksplozivni orgazam za oboje.

Pročitajte i ovo: OBREZAN ILI NEOBREZAN: Šta svaka žena treba da zna

Kaubojka: Naterajte je da vam veže ruke pomoću pribora za ropstvo ili lisica i zaveže vam oči. Zatim koristi svoj vibrator na vašim bradavicama i testisima.

Misionarka: Nanesite malo gela za orgazam (maziva koje sadrži stimulanse) na njen klitoris pre penetracije i nastavite da ga stimulišete podmazanim prstom tokom celog odnosa.

Pročitajte i ovo: Seks kroz decenije i kada je najbolji – u 20-im, 30-im, 40-im ili 50-im?

Ustajanje: Naterajte je da umetne čep u vaš anus pre nego što uđete u nju odostraga i držite vibrator na njenim bradavicama i klitorisu.

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik.com

ZATO ŠTO MOGU DA VAM DAJU ORGAZAM KOJI JE VAN OVOG SVETA

Muška G-tačka, prostata, nalazi se unutar rektuma i kada je stimulisana može da pruži eksplozivne orgazme kao ništa što ste ikada iskusili.

Vibrirajući čepovi za zadnjicu ili analne sonde lako i efikasno stimulišu G-tačku da proizvede orgazam koji je potpuno drugačiji od onoga na šta ste navikli.

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj orgazma? Kako ga doživljevaju žene a kako muškarci

Naterajte je da vam pruži oralni seks dok vam je umetnut vibrirajući čep u analni otvor ili se samozadovoljite i možete postići mešani orgazam (dva različita tipa orgazama od istovremene stimulacije dve različite erogene zone).