Fascinantna priča, drama u svom izvornom značenju. Ali ne biste ni očekivali ništa manje od produkcije u kojoj glume Stiven Grejem i Šon Bin.

Drama od koje će vam utroba titrati, emotivan i visoko ulogan prikaz života u britanskom zatvoru; Marka Kobdena (Šon Bin) izjeda krivica nakon što je slučajno ubio nevinog čoveka.

Prihvativši četvorogodišnju kaznu i odvojen od porodice, upoznaje Erica McNallija (Stephen Graham), brižnog zatvorskog službenika koji daje sve od sebe da zaštiti one za koje je zadužen. Međutim, kada jedan od najopasnijih zatvorenika prepozna njegovu slabost, Erik se suočava sa nemogućim izborom; između svojih principa i svoje porodice.

Priča o krivici i praštanju, kazni i pokajanju, i Erik i Mark su zarobljeni svojom prošlošću i nesigurni u svoju budućnost.

Trivia: Zatvor u kome se ovo snimalo je zatvor Šrusberi, a možete ga posetiti ili čak prenoćiti u njemu ako želite.

Seriju je režirao Lewis Arnold, poznat po serijama Broadchurch, Des, Humans, Missfits i drugim, prema scenariju koji je radio Jimmy McGovern, poznat po serijama Coronation Street, The Lakes, Accused (u kojoj je takođe igrao Šon Bin).