Ako ste ikada u životu poželeli da naučite nešto što će vam pomoći da dosegnete istinski mir, dotaknete svoje biće, onda je to što ste tražili tehnika meditacije Sahađ Samadi.

Ova jednostavna tehnika omogućava duboko iskustvo već sa prvim vežbanjem, a sa redovnim vežbanjem ta dubina i mir samo postaju veći.

Swami Vaishampayan
Swami Vaishampayan

U naredna tri dana, od petka, 26. juna do nedelje, 28. juna, u Art of Living centru, u Beogradu, pruža nam se prilika da o samoj tehnici i njenim dobrobitima razgovaramo sa nekim ko je svoj život posvetio ličnom i razvoju drugih ljudi, kao što je to Svami Vaisampajan.

Svi oni koji su već naučili ovu tehniku, a žele da obnove znanje ili imaju nedoumice u vezi sa vežbanjem, sada mogu direktno da pitaju, razbiju nedoumice ili jednostavno čuju nesto novo.

Samadi je stanje čiste svesti, koje je cilj svake meditacije, a Sahađ znači jednostavna ili prirodna, pa je ovo jednostavna tehnika za postizanje stanja čiste svesti.

Efekti ove meditacije su smiren i fokusiran um, jasne misli i generalno, oslobađanje od stresa, zbog čega je vrlo blagotvorna za naše zdravstveno stanje. Odmor koji se postiže u toku meditacije duplo je dublji nego u najdubljem snu, dok se svest širi i postiže jasnija vizija.

Meditacija je namenjena svim punoletnim osobama. Ovo je odličan način da se vežbanjem ove tehnike unese pozitivna promena u život.

Prijave i dodatne informacije o seminaru možete dobiti na navedenom linku.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.