Često me pitaju šta čini dobrog ljubavnika ili ljubavnicu, kaže Trejsi Koks.

Entuzijazam je očigledan odgovor, kaže poznata seks edukatorka. Dobra tehnika i iskustvo drugo. Ali postoji još jedan faktor koji odvaja velikog ljubavnika /cu od čopora: nepredvidljivost.

Najsenzualniji, stimulativni seksualni potez brzo postaje dosadan kada se ponavlja. Sledeći put kada budete imali seks, ubacite jedan od ovih da bi se vaš partner / ka razveselio i obratio pažnju.

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik.com

UVEK STIMULIŠITE DVE TAČKE ISTOVREMENO

Zapaljuje dvostruko više nervnih završetaka i podstiče iščekivanje šta ćete uraditi ili kuda ćete sledeće ići. Većina nas može da masturbira do orgazma efikasnije od naših partnera (imali smo više vežbe).

Razlog zašto se oseća mnogo bolje kada to radi neko drugi nije samo zato što je to manje napora, već zato što je njihov dodir (nadamo se) nepredvidiv.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Istraživanja pokazuju da muškarci proizvode znatno veći nivo testosterona kada ih dodirne neko drugi, a ne oni sami. Dobra kombinacija za isprobavanje: penis/testisi, penis/anus, vagina/klitoris, klitoris/bradavice, itd.

Ili probajte ovo za ubistvenu kombinaciju…

DODAJTE ANALNU I IGRU SA TESTISIMA U FELACIO

I odmah ćete nadograditi svoje umeće oralnog seksa. Naterajte ga da ustane dok vi kleknete i počnite sa oralnim, zatim pritisnite ravan jezik o njegov anus, lepršajte njime o otvor, a zatim ukočite jezik i gurajte unutra, gurajući unutra i van.

Dok to radite, nastavite da stimulišete njegov penis rukom. Vratite se do njegovih testisa tako što ćete polizati ceo perineum, a zatim ih poližite širokim, ravnim jezikom. Povucite jezikom duž njegove osovine i zavrtite jezikom oko glavića penisa.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Nastavite da ga udarate, ali ponovo dodajte anal tako što ćete u njega ubaciti dobro podmazan prst neposredno pre orgazma. Sličan efekat možete postići tako što ćete koristiti stranu svoje ruke i snažno pritisnuti između njegovih nogu.

IMITIRAJTE PREPUCIJUM (kožica koja pokriva vrh penisa)

Ako nije obrezan, ima ugrađeno prirodno mazivo – kožicu. Čvrsto uhvatite, a zatim zakačite vožnju, klizeći je duž osovine, kotrljajući je preko glave i nazad dole.

Pročitajte i ovo: TAJNE ŽENSKOG ORGAZMA: Kako da pojačate orgazam (u 11 koraka) 

Ako je obrezan, imitirajte taj osećaj kožice tako što ćete ga masturbirati koristeći svilenkastu maramu za kosu, svoje (prethodno nošene) svilene gaćice, čarapu ili čak klizave maramice (ako vam je zaista teško). Omotajte ga oko osnove njegovog penisa i okrećite ga gore-dole.

ZAVEDITE IH PRED OGLEDALOM

Neka vaš partner stane ispred ogledala u punoj dužini (ili ga uhvatite kako se divi sebi). Uđeš, staneš iza i zavedeš ih ispred ogledala. Igrajte se njihovim bradavicama, poljubite im vrat, pređite rukama preko njihovog tela, skinite njihovu i svoju odeću pre nego što se priljubite i goli trljate o njihova leđa.

Pročitajte i ovo: Morate da popijete malo alkohola (ili malo više) da biste se opustili i uživali u seksu? Evo u čemu je problem i kako da ga rešite

Ni u jednom trenutku im nije dozvoljeno da se okrenu ili da se krećete ispred njih. Konačno ih dovedite do orgazma tako što ćete ih staviti oko njih kako bi im pružili ručni posao koji mogu da gledaju. Imitira ugao koji koriste kada uživaju u sebi – i fascinirano gledaju kako izgledaju kada su uzbuđeni i dožive orgazam.

PROBAJTE ‘V’ TEHNIKU

„V“ funkcioniše jer stimuliše delove klitorisa koji se ne mogu videti. Vaši prsti treba da budu usmereni „nadole“ (prema njenom dnu). Koristite kažiprst i srednji prst da formirate V-znak i klizite ih sa obe strane klitorisa, provlačeći ih gore-dole preko spoljašnjih usana.

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Dok povlačite prste gore-dole da stimulišete njen „unutrašnji“ klitoris (klitoralne „noge“ koje se spuštaju niz stranu), takođe ćete lagano povlačiti njenu kapuljaču klitorisa gore-dole, radeći njen „spoljni“ klitoris takođe (vrh koji možete videti). Nežno kružite vrhovima prstiju dok klizite u položaju V prsta da biste stimulisali oba istovremeno.

RADITE SKLEKOVE JEZIKOM

Da, ozbiljna sam, i da, ovo zvanično nije trik. Ali ovo radite redovno i vaš jezik će biti što okretniji za oralni seks.

Pročitajte i ovo: Zašto moj partner i dalje masturbira solo: Da li je to loš znak?

Ponovite sve ove vežbe 10 do 20 puta pre nego što pređete na sledeću. Stanite ispred ogledala i savijte jezik tako da vrh dodiruje krov. Sada pređite na uvijanje jezika: uvijte ivice jezika, a zatim ga pustite da bude ravan. Zatim istegnite jezik, ispružite ga do kraja, a zatim ga uvucite nazad. Na kraju pokušajte da dodirnete nos pa bradu.