Bilo da se konačno prepuštate životnoj seksualnoj fantaziji, potpisujete novogodišnju rezoluciju pre isteka roka za Novu godinu ili se prepuštate praznom hiru, fisting može biti uzbudljiva avantura – ako se pridržavate strogih smernica. Da, rekla sam strogih; fisting nije ničija ideja početničke aktivnosti.

Koliko god da ću verno i marljivo izvestiti sve detalje o ovome, neću govoriti iz iskustva, kaže Trejsi Koks, poznata seks edukatorka.

Ja sam apsolutni bedak kada je reč o ovakvim stvarima – iako me moji gej, lezbejke (i neki strejt) prijatelji uveravaju da kada se radi kako treba, to ne boli.

Ipak, budite sigurni, moji prijatelji iz fistinga (da li sam to zaista rekla?) su proverili moje istraživanje i potvrdili da je dole navedeno tačno.

Foreplay photo created by yanalya - www.freepik.com
foto by yanalya – www.freepik.com

Dakle, evo – ali pre nego što uđemo u vodič, evo nekoliko stvari o kojima treba da razmislite:

Da li zaista verujete osobi sa kojom ćete to učiniti?

Iako svi znamo da bebe izlaze sa jednog kraja, a ponekad zapanjujuće ogromne kake iz drugog, svako ko nije podigao pesnicu ni u jedan otvor bi razumljivo morao da zaista veruje svom partneru da želi da pokuša.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Postoji pravi način da se to uradi.

Baš kao i analni seks, morate da sledite proceduru, a ne da zaronite pravo tamo.

Pravilo broj 1: Ne radite to kada ste pijani ili na drogama – morate biti potpuno svesni šta radite. I jedno i drugo takođe ima tendenciju da umrtvi to područje – ono što se u tom trenutku čini prokleto divnim, sledećeg dana boli kao pakao.

Pročitajte i ovo: Moj partner želi da masturbiram pred njim: Kako da to uradite 

Pravilo broj 2: Možda se osećate neprijatno, posebno prvih nekoliko puta, ali ne bi trebalo da boli. Prestanite ako je tako i ako ima bilo kakvih znakova krvi. (Neki moji prijatelji kažu da je malo krvi sasvim normalno, ali ja se držim teorije „nije dozvoljena krv“).

Pročitajte i ovo: Kako da zaustavite preuranjenu ejakulaciju 

Pravilo br. 3: Opet kao analni seks, ovo nije nešto što ćete postići u jednoj sesiji. Imajte strpljenja i zapamtite da praksa dovodi do savršenstva.

Ali ponekad, to jednostavno nije moguće. Neke ženske vagine su jednostavno premale, a ruke prevelike, a zadnji deo nekih ljudi jednostavno ne može da se nosi sa tim.

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik

Korak po korak vodič za vaginalni fisting

Em i Lo rade briljantan, detaljan vodič korak po korak u svojoj knjizi Veliki prasak.

Uzela sam neke od njihovih saveta i kombinovala ih sa drugim isprobanim i testiranim tehnikama koje su odobrili prijatelji i drugi izvori, da bih došla do ovog osnovnog vodiča, kaže Trejsi Koks.

Pročitajte i ovo: Upomoć! On želi da progutam… Šta da radite u tom slučaju 

Proverite da vaše ruke i nokti nemaju grube tačke i ivice. Skinite nakit, prstenje, narukvice, satove, itd.

Navucite par rukavica od lateksa bez pudera. One olakšavaju ulazak i izlazak i takođe pomažu u zaustavljanju širenja bolesti. Dodajte MNOGO maziva, lubrikanta (i nastavite da ga dodajete ako je potrebno).

Pročitajte i ovo: Koliko često treba da imate seks? 

Zauzmite položaj i prepustite se nekoj predigri. Moraće mnogo da se uzbudi da bi se njena vagina proširila. Kada to uradite, navedite je da legne na leđa sa savijenim kolenima i oslonite se na laktove i kolena.

Počnite sa jednim prstom. Polako radite na dva, tri, pa četiri prsta, a zatim, ako kaže da je spremna, pritisnite prste zajedno (napravite kao da imitirate pačji kljun) da vam ruka bude što uža i manja. počnite da uvlačite ruku (dlan okrenut nagore i palac savijen unutra).

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj orgazma? Kako ga doživljevaju žene a kako muškarci

Učinite da vaša partnerka duboko udahne. Trebalo bi da izdahne i da se spusti svojim vaginalnim mišićima (kao kada bi gurala bebu), tako da oseća kontrolu.

Rotirajte ruku lagano je pomerajući napred-nazad dok ne uđe u vaginu, a zatim formirajte čvrstu pesnicu, držeći palac uvučen.

Image by gpointstudio on Freepik
Image by gpointstudio on Freepik

Budi miran: Oh-moj-bože, uradio si to! Ti si unutra. Verovatno se osećate snažno uzbuđeno, ona se oseća veoma ranjivo. Budite potpuno mirni dok ona ne kaže da je srećna što se krećete.

Pročitajte i ovo: OBREZAN ILI NEOBREZAN: Šta svaka žena treba da zna

Pravite male pokrete: Što je veći predmet koji ubacujete, to je pokret manji i nežniji. Pokušajte da lagano zavrtite pesnicu ili je nežno stisnite i otpustite. Gurajte napred-nazad samo ako se vaša partnerka oseća potpuno prijatno i udobno.

Dodajte još maziva ako mislite da fisting deluje bolno, zamislite kakav bi bio osećaj ako se osuši.

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

Kada oboje budete imali dovoljno zadovoljenja, pripremite se za izlazak: Recite joj da ćete to učiniti, kako bi se ona pripremila tako što će se spustiti i duboko disati. Ostavite je polako i nežno tako što ćete preokrenuti sva uputstva koja ste sledili da biste ušli tamo.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Čak i ako se uspaniči i odjednom želi da POBEGNETE ODAVDE!, nemojte se naglo povlačiti. Odmah se složite da prestanete, ali i dalje polako i graciozno uklonite ruku.

Image by cookie_studio on Freepik
Image by cookie_studio on Freepik

Korak po korak vodič za analni fisting

Pročitajte sve gore navedeno – sve se uglavnom primenjuje – osim što morate biti još pažljiviji!

Vagine su navikle da stvari iskaču i izlaze iz njih (penisi, tamponi, bebe, vibratori), donji deo obično ne vidi toliko dolaznog saobraćaja.

Pročitajte i ovo: Brazil, Španija ili Kolumbija?! Kakav je bonton sa stidnim dlačicama sada? Da li moram sve da skidam? 

Ostale razlike: vagina se sama podmazuje, zadnji ulaz ne, vagine su elastične, zadnji ulaz nije baš tako. Morate da koristite analni lubrikant dobrog kvaliteta (gušći od vaginalnog), udvostručite mazivo i uradite duplu proveru da li je sve u redu da bi sve prošlo glatko.

Pročitajte i ovo: DIRTY TALKING: Lascivno ophođenje u seksu među partnerima (pričaj mi gadosti…)

Uđite u trening: Počnite redovno da ubacujete prst u anus, a zatim pređite na korišćenje analnog vibratora ili dilda. (Uvek umetnite samo one sa proširenom bazom.)

Image by gpointstudio on Freepik
Image by gpointstudio on Freepik

Tačka preokreta: kada je vaš partner spreman za analni fisting, prema stručnjacima, je kada može udobno da uzme dildo širok oko 7,6 cm.

Zauzmite položaj psa i pratite sve gore navedene korake za vaginalni fisting. Uzmite u obzir sva gore navedena upozorenja.

Pročitajte i ovo: Proverite jeste li spremni za seks – Zdrave genitalije = srećan seksualni život

Ključno je da razgovarate sa svojim partnerom tokom penetracije. Pitajte ih da li je u redu da gurate dalje pre nego što pomerite mišić ili bi se njihov mišić mogao grčiti bolno.

Očekujte da će biti potrebno vreme da postignete svoj cilj. Kao što Em i Lo mudro kažu: „Ne očekujte da ćete dobiti celu ruku iz prvog puta. Ne očekujte da ćete dobiti celu ruku petnaesti put.

Pročitajte i ovo: Kako da imate orgazam (za žene koje ga nikad nisu imale)

REČ UPOZORENJA ZA SVE PESNIČARE: Predlaže se da sačekate nekoliko dana pre snošaja (vaginalnog i analnog) u slučaju da ste pocepali postavu bilo koje od njih (vagine ili anusa).