Ovog leta američki brend GUESS lansirao je reklamnu kampanju sa atraktivnim modelima, Gwen Van Meir, Mishel Gerzig i Arsenii Savitckii u glavnim ulogama, koja je snimljena u zapadnoj pustinji Mojave, okruženoj Joshua Trees i ikoničnim planinama u daljini.

Po ideji Paul Marciana, glavnog kreativnog direktora za GUESS ?, Inc. i kroz objektiv fotografkinje Tatijane Gerusove, nastala je kampanja za leto 2019. koja obuhvata ležernu i bezbrižnu senzualnost i oživljava duh kolekcije. Kampanja prati tri modela koji od glave do pete nose GUESS komade iz letne kolekcije, krećući na putovanje kroz pustinju tražeći nezaboravnu avanturu. Snimljeni ispod žarkog sunca i naspram zemljanog krajolika, GUESS devojke i momak su nam dočarali istinski duh GUESS-a; seksi, mlad i pustolovan.

Ženski deo kolekcije sačinjen je od jeansa, suknji, jakni i haljina u mešavini svetlih i tamnih pranja, manje ili više tretirani.

Pročitajte i ovo: Izbor od 27 najboljih novih letnjih parfema

Vibrantni cvetni printovi dominiraju kolekcijom bogatom tealom i zelenom podlogom, omogućavajući cvetovima da dođu do izražaja sa svakom kreacijom. Eko koža i moto jakne vraćaju ovu sezonu GUESS devojke na stazu prepunu avantura uz veliki izbor grafičkih majica.

Pročitajte i ovo: Najzavodljivijii ženski parfemi 

Za muškarce, tretirani jeans igra zapaženu ulogu i dostupan je u različitim siluetama.