Seks pod tušem može da bude uzbudljivo iskustvo samo ako sledite određena pravila.

Ko god je bar jednom video scenu seksa pod tušem u nekom filmu, poželeo je, ljudski, da uradi isto. Samo, u životu se stvari umnogome razlikuju od onoga što viđamo na filmskom platnu.

Šta tačno imate na umu kada razmišljate o seksu pod tušem?

Da li vam na pamet padaju prelepa, vlažna, od sapunice skliska tela, koja se u žaru uzbuđenja pohotljivo privijaju jedno uz drugo, razmenjujući vrele poljupce, od kojih vam para i na uši izlazi ili ista ta sapunica koja:

  • slivajući se niz lice, upada vam prvo u oči, koje počinju da vas neizdrživo peku, toliko da imate osećaj da ako ih odmah ne protrljate, s obe ruke. siva masa će rado ustupiti svoje mesto sapunici u nezadrživoj najezdi
  • sliva se, potom, nos, od čega gubite dah i zbog čega instantno partnera nehajno odgurujute od sebe, bar dok ponovo ne uhvatite dah i uspostavite normalan ritam disanja i dođete k sebi
  • i na kraju, sliva se u vaša otvorena usta jer strasni poljupci ne mogu drugačije da se odvijaju sem ako usne nisu dovoljno razdvojene (sem u filmovima).

Gorčina u grlu od sapunice počinje da vas guši i biva toliko neprijatna da opet nevoljno prekidate vašu malu ljubavnu igru, koja zapravo, još uvek nije ni počela.

Uzimate treći tajmaut, ovoga puta da biste isprali grlo i još jednom proverili da li je sa vama sve u redu i želite li uopšte da nastavite dalje jer ko zna šta vas još čeka na tom putu strasti i bola ili da se k’o ljudi lepo obrišete i premestite u neki udobniji ambijent i bezbedniju zonu.

Photo by Valentin Lacoste on Unsplash

Kad partnerku stavljaš pod okrilje svojih skuta i činiš da se oseća zaštićeno i sigurno, tako da oseća da više ništa loše ne može da joj se desi na ovom svetu.

Pritom, ne zaboravimo sabijanje uzavrele guzice i tela uz uvek hladne pločice, nabijanje na česmu i tuš, otkud sad on tu, kad im se najmanje nadamo i naravno, nespretni pokušaj održavanja ravnoteže protiv klizavih pločica, dok se sudarate jedno s drugim. Održavanje stabilnosti i seksualnog uzbuđenja sinhrono, u pokušaju pronalaženja prave pozicije, sve vreme, zadržavajući se na nogama, uopšte nije naivan poduhvat.

Iskreno, moraš se dobro olupati sa 2G o pločice, guzicom i glavom, pre nego što uspeš da se dovoljno uvežbaš i sprovedeš poduhvat do kraja. Odnosno, vrh(unc)a.

Photo by Skyler King on Unsplash

Scena nespretnog preturanja po kadi u filmu 500 dana leta, uz ispadanje iz iste i trganje zavese je verovatno najverniji prikaz seksa pod tušem u skorije vreme.

Tajna uspeha je da se dobro zabavljate dok pokušavate da ostvarite zamisao.

Ukoliko sve shvatite preozbiljno i kao moranje – jer, bože moj, ako njima na filmu uspeva kao od šale i uvek iz prve, a vama ne ide od ruke ni iz stotog pokušaja, onda ste vi neviđeni propaliteti, bez i malo talenta za seksualne aktivnosti – dovešćete sebe u situaciju dugoročne seksualne disfunkcije i apstinencije, što nije početna ideja.

Photo by Marvin Meyer on Unsplash

U svakom slučaju, ne možete očekivati da sve funkcioniše kako ste navikli pri ‘’normalnom’’ seksualnom odnosu, u prikladnom ambijentu, ali možete da pokušate da od svog kupatila napravite pravi, mali sekualni vodeni park i prilagodite ga željenim seksualnim igrama bez granica. Sve je do vas i vaše kreativnosti i mašte!

Ali da ne dužimo, evo par saveta koji vam mogu dobro doći za početak, koliko god puta pokušali iznova.

Za početak, držite svoje međunožje podalje od mlaza vode.

I pored toga što ste, verovatno, potpuno obuzeti skliskim telom svoje partnerke, može lako da se desi da voda spere kompletno prirodno podmazivanje (lubrikaciju) sa vaših genitalija.

Prva stvar koja krene po zlu je upravo vaginalna iritacija ili infekcija. Izbegavajući vodu, održaćete sopstvenu vlažnost (lubrikaciju), tako da neće biti problema prilikom penetracije.

Budite pažljivi prilikom sapunjanja tela jer genitalije slabo podnose teške hemikalije iz sapuna tako da je najbolje da izbegavate sapunjanje tih delova tela.

Photo by Taylor Leopold on Unsplash

Unapred pripremite kontraceptivna sredstva.

Neka su vam na dohvat ruke da se ne bi desilo da morate da prekidate sapunsku čaroliju da biste krenuli u potragu za kotracepcijom. A znate i sami da Marfi nikad ne spava i da baš kad nešto tražite i to na mestu gde ga uvek držite, nekim čudom i vražjom rukom sudbine, njega tamo baš tada nema.

Drugo, čak iako vam je kondom pri ruci, nasapunjanim rukama biće vrlo teško da otvorite vraški zaheftan paketić kondoma. Gotovo, nemoguće. I zubi znaju da izdaju, a makaza nigde ni blizu, kad su najpotrebnije. A da ne pominjemo navlačenje kondoma na vaš penis.

Najbolje da se obezbedite pre nego akcija krene, ali gde je onda tu spontanost, zar ne?! Iskreno, ostala u nekom drugom filmu.

Photo by Max Bender on Unsplash

Ostanite s obe noge na zemlji!

Ako vam je život mio! Imajte na umu da je užasno veliki procenat smrtnosti upravo od pada u kupatilu i obijanja glavom o pločice i sanitarije.

Ni u jednom slučaju, ne stavljajte, ponavljamo, ne stavljajte jednu nogu na vrh kade. Možda je dobro za seks, ali može da bude pogubno za vašu glavu i celokupno zdravlje. Jer đavo ne spava i uvek postoji mogućnost da se okliznete i padnete.

Recimo, doggy style je sigurna pozicija, mada kolena stradaju ali podmetnite peškir. Blaža varijanta je da se vaša partnerka dovoljno savije napred. U tom slučaju, možete da ostanete čvrsto i stabilno na nogama sve vreme. Doslovno.

Ne savetujemo dodatne akrobacije da ne biste završili u Hitnoj pomoći.

Odradite predigru pod tušem i neka to bude dovoljno od seksa pod tušem.

Jer seks pod tušem je najmanje bezbedna stvar koju možete da zamislite i uradite. Jeste zabavno dok traje svo to sapunjanje jedno drugog, trnjanje, maženje, dodirivanje, zbijanje dva skliska tela ali sve što nakon toga sledi zna da bude pogibeljno.

Poigrajte se sa senzualnoću vode, sapunice, vodene pare, vrelog vazduha. Kad sve to završite, otiđite lepo u spavaću sobu i dovršite stvar do kraja kako valja.

Ako vam je baš kupatilo the must have fantazija, razbacajte peškire po patosu kupatila pa procenite da li vam je dovoljno udobno i oboma zgodno.

Jednostavno, operite jedno drugo.

Dajte sebi oduška, zastanite na trenutak i lagano se prepustite čarima kupanja jedno drugog. Lagano, lenjo, oklevajući prepustite se čarima ovog intimnog trenutka, užiajući u njemu u potpunosti, dopuštajući da vam tela postanu toliko bliska da se pretvore u jedno.

Prigrlite jedno drugo svim svojim bićem.

Vaša tela su gola. Spala je sva šminka. Stojite jedno preko puta drugog vodeći računa jedno o drugom. Pokažite šta najbolje znate i osećate. Koliko ste jedno u drugom i koliko se volite.

Dopustiti svom partneru da vas kupa, pere, češlja, sapunja, vrlo je intiman osećaj, koji se ne prepušta svakom.

Neka se sve dešava polako, jer polako je vrlo seksi. Dopustite partneru da vas okupa od glave do malog prsta na nozi, dodirujući vas svojim rukama, prevlačeći preko vašeg vlažnog tela sapunicom i sunđerom, ako mu je pri ruci, a dobro bi bilo jer masaža tela uvek prija, naročito u ovakvim situacijama.

Photo by michael podger on Unsplash

Ako se dovoljno opustite, mogli biste i da dopustite svom partneru da vam obrije noge. Možda čak i međunožje pa da oboje otputujete, bar za tren, u Brazil.

Kroz ovakav ugođaj, može da se desi da doprete do osetljivih tačaka na telu za koje niste ni znali da postoje. U svakom slučaju, win-win situacija.