Patike, gležnjače ili kultne Kanađanke?

Nova kolekcija vodećeg outdoor brenda Timberland donosi modele koji se lako uklapaju uz svaku odevnu kombinaciju, poseduju onaj neodoljivi kul faktor, i iznad svega, pružaju vrhunsku zaštitu koja je imperativ u hladnim mesecima.

Dizajn Madbury Sneaker-a predstavlja omaž avanturističkom nasleđu brenda. Patike, inspirisane ritmom grada, napravljene su od miksa eko materijala, uključujući ReBOTL ™ tkaninu od recikliranih flaša i premium kožu iz postrojenja sa LWG silver-raited oznakom.

Najveći klasik među čizama, Kanađanke se i ove sezone nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zimskih komada. Kreirane su za generaciju koja ceni autentičnost, održivost i kvalitet, a svoju popularnost duguju kombinaciji performansi i urbanog dizajna.

Podjednako sportske i stylish, Bartlett Ridge zimske čizme mogu da podnesu i urbane i one ekstremnije izazove.

Odlazak na planinarenje je nezamisliv bez dobre obuće koja će biti idealan saputnik i po najnepredvidljivijem vremenu. Novi Timberland model odlikuje voodootporni materijal, gumeni đon za potpunu stabilnost i troslojni uložak koji apsorbuje neravan teren, pružajući vam priliku da uživate u prirodi bez ikakvog ograničenja.

Sprint trekker je savršeni primer obuće koja je istovremeno klasična, funkcionalna i svestrana. Model, koji ćete moći da nosite godinama, napravljen je od najfinijih vodootpornih materijala, idealnih za sve vrste avantura na otvorenom.