Pružite muškarcu ruku! Nekad i obe.

Ovladajte manuelnom stimulacijom!

Kada je reč o seksu, vaš život će se možda doslovno zauvek promeniti. Istraživanja pokazuju da izgleda da savladavanje tehnika manuelne stimulacije proizvodi najdramatičnije rezultate u intimnim odnosima parova.

man-692941_1280

Ručni rad je veština kojom se obično vrlo lako ovladava, mada, neka ovo ostane među nama, a efekat koji ima na muškarca je nešto o čemu on verovatno budan sanja. Iako smo srećni zbog korisnika ove veštine, njen efekat na žene jeste ono što donosi najveću satisfakciju.

Jer snošaj je nešto za šta smo biološki programirani i kada je reč o našoj seksualnosti, samo je vrh ledenog brega. Ali predigra, ono što pre snošaja radimo sa partnerom i za njega, ne samo da stvara temelj, nego takođe definiše i kvalitet sveukupnog seksualnog odnosa.

To je period u kome naša veština i spretnost imaju najvažniji uticaj. A kad dođe do predigre, seksualni stručnjaci polaze od ruku.

S više od 72.000 nervnih završetaka mogu da stvore, izmame i prenesu seksualnu stimulaciju na mnogo snažnih i uzbudljivih načina.

Jedna od savršenih prednosti ručnog rada jeste što se može obavljati na raznim mestima. Snošaj i felacio, čaki preterano ljubljenje, teško je prevideti ako se radi na javnom mestu. Međutim, dobar ručni rad može da se radi praktično drugima pred nosom, a da oni to ne primete.

Samo, budite pažljivi prilikom obavljanja ručnog rada. Imajte na umu da je miris sperme karakterističan i često jak tako da i drugi ljudi u vašoj blizini mogu da ga osete i shvate šta ste radili.

U slučaju manuelne stimulacije, vaše ruku su u prvom planu. Dobro, gotovo u prvom. Tako da je od izuzetnog značaja da izgledaju što je moguće bolje i da budu glatke, nežne i mekane.

Nije potrebno napominjati da je čistoća istih od ključne važnosti.

Što se tiče nakita, sem ako vaše prstenje i narukvice nisu savršeno glatki na dodir, možda je bolje da ih skinete.

Saveti za fantastičan ručni rad!

  • Muškarci kažu da prodiranje u ženu najprijatnijim čine tri stvari: toplota, vlaga i tesno prianjanje. Zato se u svim tehnikama ručnog rada koriste zagrejani lubrikant i blag priitisak. Vaše ruke stvaraju lažnjak vagine.
  • Imajte na umu da muškarce okret rukama baca u ekstazu, a izdužen pokret naviše podseća na ono što oni sami rade kad masturbiraju ili da bi postigli erekciju.
  • Neki muškarci su vrlo osetljivi u regiji glavića, što se može porediti sa ženama koje nalaze da je direktna klitorisna stimulacija više nego što mogu da podnesu. U ovom slučaju, bolje je da se usredsredite na pokret neposredno ispod oboda glavića.
  • Što se tiče vremena, tu nema pravila. Ako je prošlo neko vreme od kada je poslednj put imao seksualne odnose ili masturbirao, svi su izgledi da će brzo svršiti. Često je ručni rad uvod u felacio i/li snošaj. Trebalo bi da traje onoliko dugo koliko oboje uživate u tome, sve dok ne poželite da pređete na nešto drugo ili do ispunjenja misije.
  • Potrebno je da komunicirate sa svojim partnerom i uverite se da ga dodirujete s dovoljnim pritiskom ili snagom da ga to uzbuđuje ali ne tolikim da bi mu bilo nelagodno. U najnesrećnijim okolnostima, penis se doslovno polomi za vreme masturbacije ili snošaja.
  • Ako ste kod kuće, neka vam pri ruci bude peškir ili krpa. Kada ste napolju, dobro je da imate papirne maramice kod sebe. Međutim, imajte na umu da većinna muškaraca ejakulira samo dve kašičice semene tečnosti, sem ako prethodno dugo nisu ejakulirali. Poželjno je da nakon svršavanja, koristite topao i vlažan peškir za brisanje njegovih prepona i penisa. Toplota i vlaga imaju umirijuće dejstvo i doprinose da se oseća zbrinut.

Ne bi trebalo da potcenite moć vaših ruku. Kao što ćete i same otkriti, ključ odličnog oralnog seksa ide uz upotrebu ruku kao pomoćnica.