Ko bolje poznaje ženu od nje same?! Zato smo za savete kako da na najbolji način stimulišete svoju partnerku upitali lezbejke. Evo šta kažu i preporučuju!

Počnite sa nežnom masažom sa aromatičnim uljem. Na taj način možete da istražujete telo svog partnera/ke i sve njegove draži. Takođe, da osetite na šta vaš partner najviše reaguje i gde je najosetljiviji, koje su mu slabe tačke, a koje najjače erogene zone.

Uzdržite se od seksa što duže možete, ulazeći što dublje u draži masaže. Pokušajte da se sjedinite sa bićem vašeg partnera kroz uzajamni čarobni dodir. Da li treba da vam kažemo da će seks koji sledi nakon toga biti ludilo?!

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

sensual-woman-in-lingerie-enjoying-her-time-in-bed-picjumbo-comNežno dodirujte i trljajte spoljni deo njenih vaginalnih usnica da biste počeli da izgrađujete blagi osećaj zagrevanja i uzbuđenja. Onda joj otvorite usne i počnite da se igrate sa njenim klitorisom, sve više i intenzivnije, sve dok ne bude potpuno zadvoljna tempom i uzbuđena.

Pročitajte i ovo: Poza u seksu 69 – ultimativna erotska senzacija

U zavisnosti od njene prirodne lubrikacije, možda ćete poželeti da je dodatno ovlažite nekim aromatičnim lubrikantom pre nego što ubacite svoje prste. Istina je da lubrikanti poseduju svojstva koja magično deluju na polne organe oba partnera i značajno doprinose boljem seksualnom užitku. Proverite šta sve ima na tržištu i odaberite pravi za oboje. Neki greju, neki hlade, probajte oba u različitim situacijama.

Pročitajte i ovo: Strast kao (ne)prijatelj partnerske ljubavi

Oko pet do sedam centimetara unutar vaginalnog zida nalazi se famozna, ponekad neuhvatljiva G tačka. Vaša dva prsta, vrlo pokretna i savitljiva, najbolji su alat da dosezanje i poigravanje sa tačkom koja bi mogla da je lansira u nebesko blaženstvo seksualnog užitka.

Masirajte joj grudi nežno i lagano. Možete da koristite lubrikante i za masiranje grudi. Obuhvatite ih šakama u celosti. Masirajte ih kružnim pokretima, dodirujući svojim jezikom njene bradavice. Probajte i da lupkate njene bradavice svojim jezikom. Grudi odlično reaguju na ovu vrstu stimulansa.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Ne žele svi da se poigravate donjom linijom njihovog anusa, ali ako ste radoznali, najbolje je kada ste oboje, krenite sa laganom stimulacijom i nežnim dodirivanjem otvora anusa za početak. Dalje ćete videti kuda to vodi. Odlučite sami. Odnosno, najbolje zajedno.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Uzajamno trljanje butina je predivan i svestran osećaj. Prava umetnost dodirivanja ljubavnika. Dok njegove butine klize niz njene, ah, kakav je to neprevaziđen osećaj blaženstva i seksualnog nadražaja. Čvrsto zabodite gornji deo svoje butine među njene i obrnuto, i uživajte u klizećem dejstvu koje će iz toga krenuti da proizlazi. Još ako je tome prethodila masaža tela aromatičnim uljem, pa su vam tela skliska, sve navodi da ćete završiti u raju. Čulnih uživanja.

Uzdržavanja i ograničenja mogu da dodaju veliku dozu pravog uzbuđenja, i to bez greške. Samo pazite da verujete jedno drugom, da biste se osećali sigurno. Poštujte granice jedno drugog. Naravno, pričamo o vezivanju, čime god želite, što vam je pri ruci. Lisice dolaze u obzir.

Pročitajte i ovo: Seksualno ucenjivanje – tamna strana interneta

Ako ste posebno fleksibilni i savitljivi, ne prezajte od bilo koje vrste egzibicija. Igrajte se koliko vam drago. Jeste li probali tzv. pozu kolica? Ona na rukama, hod po podu, dok je vi držite za noge i gurate, kao kolica. Recimo.

Pročitajte i ovo: Seen ili – tretman ćitanjem u toksičnim odnosima

Makaze su jedna od poza koja može da bude posebno uzbudljiva i efikasna u dosezanju orgazma, i to uzajamnog, što je posebna draž među partnerima. Dakle, ukrstite svoja tela, nogama, s prednje strane, kao makaze.

Uvek imate seks po istom redosledu? Razmrdajte se malo! Promenite redosled. Uradite oral pre rada prstima. Penetrirajte u nju pre nego šro krenete da se igrate njenim grudima. Šta god, samo da nije uvek isti redosled.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Kašika iliti spooning poza podrazumeva da muški partner leži iza ženske partnerke, držeći je čvrsto uz sebe. Iz ove poze, možete da je dodirujete svojim rukama po grudima, stomaku, usnama, klitorisu, ljubite u vrat, dok otpozadi penetrirate u nju.

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Neka se spusti na sve četiri tako da možete detaljno da se pozabavite lizanjem dok joj ne sabijete svu krv u mozak i razbucate um. Ovo je i odlična pozicija za lizanje anusa, ako vam je do toga.

Nego, misionarska poza i dalje pali i jedna je od najboljih! Nemojte da je zapostavljate. Ova stara klasika ne mora uvek da izaziva zevanje. Ležanje jedno na drugom, uz blago dodirivanje i trljanje uzavrelih tela, uz neprekidan, direktni kontakt očiju, uzajamno vlaženje usana i upijanje daha, može da vam oduzme dah na poduži period. Naravno, možete pritom da probate i neke igračke, jednu, dve ili više.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Retko koja žena će vam priznati, ali dva penisa odjednom jedan od njenih najčešćih vlažnih snova. Dakle, iskoristite dodatni penis, u vidu igračke, vibratora, dilda. Jedan iskoristite za njen anus, a drugi na vaginalnu penetraciju, samo ne mešajte da biste sprečili pojavu infekcije. I mnogo lubrikanata poželjno je da pritom koristite!

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Stavljanje jastuka pod njen donji deo leđa, skoro, zadnjicu, da biste je poduprli i uzdigli njeno telo, približili sebi, dok joj prilazite spreda, na kolenima, može da bude vrlo uzbuđujuće. Na taj način imate odličan pristup stimulaciji njenog klitorisa. Sa druge strane, borba jastucima može da bude zanimljiva predigra.

Kažu da su dupli završeci dokaz da Bog postoji. Jedan kraj u tebe, drugi u nju i rock ‘n’ roll može da počne. Ako ste za eksperimentisanje. Mada je ovo stvarno više lezbejska stvar, to jest, za dve žene.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

Nije loše ni da je upregnete otpozadi, držeći za kosu ili maramom oko vrata. Pustite mašti na volju i brinite o bezbednosti.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Katkad dobre vibracije dobro dođu. Mislimo na vibrator i njegovo menjanje brzina jer vibratoru se menjaju brzine s dobrim razlogom. Neke žene vole kad se lagano obrzava, dok neke vole stalno menjanje brzina i tempa. Šta god vam prija, sasvim je u redu. A igračke uvek dobro dođu da doprinesu dobroj zabavi.

Stojite, priljubljeni jedno uz drugo?! U liftu?! Još ako je tesan! Može! Ova poza ima pregršt opcija. Rad prstima, zabadanje iz stojeće poze, spreda, otpozadi, klečeći oral. Bilo kakvo tlo pod nogama je vaš biser.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Oralni seks je osnova među ženama, a može da bude i u heteroseksualnoj opciji. Caka je tome da poravnate svoj jezik, a ne da ga zašiljite. Ženama to mnogo više prija. Klizite prstom niz njene vaginalne usne dok joj radite oral. To daje dodatnu magiju.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Pesnica plaši ljude ali ako se radi pažljivo može da bude zaista blaženo. Dakle, stimulacija pesnicom ali ne i zabadanje. Vodite računa. Ako uspete da uđete u njenu vaginu svojom pesnicom, vodite računa da su ženske šake ipak manje, neka to bude kružnim pokretima i uz mnogo lubrikanta. Budite u stalnom kontaktu sa svojom partnerkom, proveravajte da li joj i koliko prija to što radite.

Neka vaša partnerka sedne skoro na vaša usta tako da možete da joj priredite oral i istovremeno mazite njene grudi.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti rak grlića materice

Njen jin na vaš jang i obrnuto. Dakle, stari, dobri 69 nikad ne izlazi iz mode. Lezbejke ga obožavaju! Što bi se vi bunili?! Da li treba da vam objašnjavamo kako se to radi?! Just, Google!

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

I na kraju, ponekad treba uzeti bič u ruke i kazniti nevaljalu devojčicu. Naravno, vodite računa da sve bude u granicama seksualne zabave, da ne pređe u nasilje u porodici. Milujte je bičem po guzi, klizite po njenim butinama, među grudima, po leđima dok je ne šibnete po guzi ili kako se već dogovorite.

A sad na posao! Vreme je!