Ovo je drugi u nizu postova osmišljenih da vam pomognu da uživate u tri najizazovnija seksualna čina – bez da se osećate glupo i sramotno.

Prvi deo govori o tome kako da igrate uloge, a da ne pravite budalu od sebe.

Ove nedelje čuvena seks edukatorka Trejsi Koks bavi se skidanjem.

Dakle, goruća tema za danas je kako da se skinete bez osećaja stida.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje vam nikad nisu rekli o orgazmu (kako ženskom, tako i muškom!)

To je stvar koju bi većina muškaraca najviše volela da partnerka uradi za njih. Zašto ne? Strah da izgledate kao idiotkinja, naravno! Ovo je jedna stvar koju bih vam toplo preporučila da uradite da prođete kroz barijeru sramote da biste pokušali. Ne samo da će se vašem partneru svideti, to je fantastično osnažujuća vežba.

Sexy lingerie photo created by javi_indy - www.freepik.com
Foto by javi_indy – www.freepik.com

Muzika je najvažnija. Pretvarajte se da ste se upravo vratili, pripita i srećna iz noćnog izlaska sa svojim drugaricama, pustite svoju omiljenu pesmu i plešete po spavaćoj sobi. Koja je to pesma? Postoji izreka da svaka žena ima jednu pesmu koja je pretvara u striptizetu. To je verovatno samo tvoje.

Pročitajte i ovo: SEKSUALNO SAMOPOUZDANJE: Uspešan seks sve rešava?! Da li je baš tako?!

Popravite osvetljenje. Čak i supermodel bi oklevala da se samouvereno skine pod oštrim, gornjim osvetljenjem. Poravnajte osvetljenjem odozdo. Čajne svećice na tanjirima rade dobar posao; dodajte bočnu lampu na sto. Ako možete da organizujete dramatičnu siluetu na zidu, još bolje.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Dajte sve od sebe da izgledate najbolje što možete. Doterajte se. Lažni preplanuli ten ili losion za telo, sjaj za usne, rumenilo (oko bradavica da bi izgledale definisano), malo bebi ulja na telu za sjaj. Osušite kosu fenom i ostavite vremena da se pravilno našminkate.

People photo created by Racool_studio - www.freepik.com
Foto by Racool_studio, Freepik.com

Pretvarajte se da igrate ulogu u filmu i dajte sve od sebe da uđete u lik. Što se bolje (drugačije no obično) obučete, manje ćete se osećati kao „vi“. Možda ste previše stidljivi da biste se skinuli, ali seksi sirena u koju ste se pretvorili, sigurno nije!

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Dajte sebi prostora. Uklonite nered s puta kako ne biste bili u opasnosti da se spotaknete o nešto. Odredite gde želite da vaš partner sedi da vas posmatra. Ostavite piće na ledu da se ohladi da bude spremno.

Neka vaša odeća bude jednostavna. Potreban vam je samo jedan sloj povrh donjeg veša. Uklopljena košulja dobro funkcioniše jer možete otkopčati dugmad jedno po jedno i lako se uklanjaju; suknja koja lako klizi preko kukova je očigledno poželjnija od uskih farmerki.

Pročitajte i ovo: Sigurne poze za postizanje orgazma

Još bolje, svilenkasta haljina koja lako sklizne sa ramena da bi pala na pod. Nosite slip-on potpetice u kojima možete hodati i na kojima možete balansirati.

Business photo created by alexvolot - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Seksi donje rublje je obavezno; čarape i halteri su vrhunska poslastica, ali samodržeće čarape funkcionišu jednako dobro i manje su nezgodne.

Šalovi su odlični kao rekviziti. Stavite mu ga oko vrata da biste ga približili, zavežite mu ruke njime ili stavite preko ramena i klizite s jedne na drugu stranu, između ruku, savijajući leđa u isto vreme. Ako se osećate samosvesno, možete ga koristiti kao povez za oči.

Pročitajte i ovo: Kako doći do Tantričkog seksa i zašto nam je on potreban

Postoji umetnost skidanja. Povucite gornji deo nagore da pokažete svoje grudi pod povoljnim uglom; okrenite se, usmerite donji deo prema partneru i savijte leđa pre nego što skinete suknju.

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

Svaki put kada uklonite nešto, držite ga uz sebe, pokrivajući deo koji oni najviše žele da vide. Zatim se okrenite i bacite na jednu stranu, nastavljajući da pokrivate rukama. Onda otkrijte.

Fashion photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Držite jednu nogu ispred druge, podignite petu, da biste pretvorili nezgodne poze u elegantne. (Naročito kada skidate gaće.)

Imajte plan. Ne pokušavajte da ga zaobiđete – neće proći dobro. Jednostavna rutina od tri do pet minuta je sve što vam treba.

Pročitajte i ovo: Najpoželjnija žena – Seksi domaćica

Malo hodanja unaokolo, pa polako, zadirkujuće skidanje odeće. Prvo vežbajte pred ogledalom. Ako izgubite živce nakon jednog ili dva minuta, ne brinite. Samo seksi dođite do njega, sedite mu u krilo i počnite da se ljubite.

Pročitajte i ovo: Sporedni efekti u seksu: Gadi mi se…

Ako zaboraviš šta treba da radiš, samo se malo šetaj okolo. Mentalno vizualizujte osmicu i učinite da je vaši bokovi prate. Postavite jednu nogu direktno ispred druge kada hodate i videćete koliko je to lako.

Grudi isturite napred. Glavu gore. Stomak uvučen. Mislite ponosno i drsko.

Girl photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Držite odstojanje. Osećaćete se manje samosvesno i to je seksi. Stvaranje fizičke distance je ono što gradi iščekivanje – oni mogu da gledaju, ali ne mogu da dodiruju.

Pročitajte i ovo: TABU SEKS: Zašto nas perverzne stvari toliko uzbuđuju

Ne morate da uspostavljate kontakt očima. Može biti super seksi održavati kontakt očima sve vreme. Ali takođe je seksi potpuno ih ignorisati i plesati samo za sebe.

Tražite pozitivno u celoj priči. Vaš partner izgleda šokirano? Verovatno jeste – ali sa uzbuđenjem (erekcijom)! Ne osuđuje vas, jednostavno ne može da veruje koliko je srećan.