Kao jedan od najstarijih objekata poznatih čoveku, crkva emituje određenu vrstu energije, koja je fascinantna čak i onima koji nisu previše religiozni.

Novozelanđanin Brajan Koks bio je dovoljno inspirisan da sagradi crkvu u potpunosti prema svojoj meri i osećaju – od prirodnog drveća.

Koks inače ima svoju firmu specijalizovanu za selidnu i presađivanje drveća. Koristeći tehnologiju i mašine kojima raspolaže, preselio je veliku količinu različitog drveća da bi u svojoj bašti napravio veličanstveni omaž crkvama širom sveta.

Trebalo mu je četiri godine da realizuje svoju zamisao u delo. Pogledajte kako izgleda!

tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-1 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-2 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-3 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-4 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-5 (1) tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-6 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-7 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-8 tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-9

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.