Sinoć je svečano otvoren 48. FEST!

Na crvenom tepihu prodefilovale su srpske i inostrane filmske zvezde, gosti Beogradskog filmskog festivala, a kako su izgledali, pogledajte dole u galeriji.

Svečanu ceremoniju otvaranja vodili su glumci Jelena Gavrilović i Igor Đorđević. Pored uloge domaćice, Jelena Gavrilović sjajno je otpevala dve pesme, Moj Beograd ima dušu i Đelem, đelem, iz filma Skupljači perja, u pratnji Orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U dugoj, lepršavoj, petrolej zelenoj haljini, otvorenih ramena, blistala je glumica Nataša Ninković, članica glavnog žirija.

Sve prisutna, svojim izgledom u dugoj haljini od saten svile, u boji šampanjca, vrlo aktuelnoj boji ove sezone, zadivila je glumica Nada Šargin, koja igra glavnu žensku ulogu u filmu OTAC.

Vidno stesan, zgodan i šarmantan bio je Milan Marić u saliveno skrojenom odelu.

Predsednik žirija, slovenački glumac Sebastijan Kavaca, učinio je da mnoga srca brže zakucaju sinoć svojom izrazito muževnom i markantnom pojavom.

A najpoznatiji regionalni filmski par, golupčići srpsko – hrvatskog filma, Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, pojavili su se zajedno na crvenom tepihu, veselo i razdragano držeći se za ruke, time pobijajući glasine da su raskinuli veridbu.

Posebna je poslastica što je na FEST-u došla Mirjana Joković, sa filmom Easy Land. Intervju sa njom možete da pročitate na dole navedenom linku.

Pročiajte i ovo: Mirjana Joković gostuje na FEST-u sa filmom Easy land

Igor Đorđević i Jelena Gavrilović
Jelena Gavrilović
Nataša Ninković
Sebastijan Kavaca, predsednik žirija
Nada Šargin, foto Maja Medić
Milan Marić, foto Maja Medić
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, foto Maja Medić
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan
Jelena Mitrović, Srdan Golubović, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković
Milica Janevski, Boris Isaković, foto Maja Medić
Vahid Džanković, Nada Šargin, Ajla Šantić i Muharem Hamzić, foto Maja Medić

Pratite SITO&REŠETO i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter