Džez koncert „All that Jazz“, na kome će nastupiti poznati ruski džez saksofonista, Oleg Kirejev, zajedno sa triom Milovana Paunovića i Jelenom Jovović, održaće se u petak 25. marta, u Velikoj sali Akademije 28, sa početkom u 19 časova.

U pitanju je novi autorski kulturni projekat nastao sa ciljem upoznavanja publike svih starosnih dobi sa džez muzikom, putem koncerata na kojima će domaći i strani izvođači izvoditi prepoznatljive džez kompozicije; od ranog džeza i svinga koje su izvodili plesni orkestri sredinom XX veka, preko brazilskog džeza, bosa-nove, sve do modernih džez stilova.

Za sve ljubitelje džeza, kao i za one koji se tek upoznaju sa svetom džez muzike, Oleg Kirejev i bend, prirediće koncert na kome će publika imati priliku da uživa u muzici legendarnih džez autora i izvođača kao što su: George Gershwin, Duke Ellington, Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Antonio Jobim, John Coltrane i mnogi drugi.

Koncert u Akademiji 28 prvi je u nizu koncerata posvećenih istoriji džeza, koji će biti održani u okviru „All that Jazz“ projekta u različitim gradovima sveta.

Po završetku koncerta, u Klubu Akademije 28 biće upriličen besplatan jam session.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti preko Eventim-a i na blagajni Akademije 28, po cenama 350750 din.