Džez koncert „All that Jazz“, na kome će nastupiti poznati ruski džez saksofonista, Oleg Kirejev, zajedno sa triom Milovana Paunovića i Jelenom Jovović, održaće se u petak 25. marta, u Velikoj sali Akademije 28, sa početkom u 19 časova.

U pitanju je novi autorski kulturni projekat nastao sa ciljem upoznavanja publike svih starosnih dobi sa džez muzikom, putem koncerata na kojima će domaći i strani izvođači izvoditi prepoznatljive džez kompozicije; od ranog džeza i svinga koje su izvodili plesni orkestri sredinom XX veka, preko brazilskog džeza, bosa-nove, sve do modernih džez stilova.

Za sve ljubitelje džeza, kao i za one koji se tek upoznaju sa svetom džez muzike, Oleg Kirejev i bend, prirediće koncert na kome će publika imati priliku da uživa u muzici legendarnih džez autora i izvođača kao što su: George Gershwin, Duke Ellington, Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Antonio Jobim, John Coltrane i mnogi drugi.

Koncert u Akademiji 28 prvi je u nizu koncerata posvećenih istoriji džeza, koji će biti održani u okviru „All that Jazz“ projekta u različitim gradovima sveta.

Po završetku koncerta, u Klubu Akademije 28 biće upriličen besplatan jam session.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti preko Eventim-a i na blagajni Akademije 28, po cenama 350750 din. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.