Roksandina raskošna korpa s voćem je pred vama! Svo slasno i ukusno voće koje možete da pronađete u bogatim voćnjacima, možete da nađete i u modelima Roksandine modne kolekcije za proleće leto 2019.

Modna dizajnerka Roksanda Ilinčić ispratila je trend boja svojom kolekcijom za proleće – leto 2019. Sve boje divnog, Suncem obasjanog letnjeg dana pretočene su u modele za nastupajuću modnu sezonu proleće – leto. Koralna boja godine prožeta je kroz sve modele kolekcije, ali ima još pikantnih boja, koje su začinile kolekciju. Ističe se raskošno otmena boja ljuto žuta, turmerik, boja usijanog Sunca, u boji kurkume.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Modeli izgledaju toliko ukusno, da prosto poželite da ih dohvatite s piste i sve zajedno odvojite za sebe. Sigurno biste bile potpuno opremljene za celu sezonu. Kolekcija izgleda kao stvorena za odmor i tople letnje večeri. Dragulj kolekcije je naborana haljina, boje mandarine, sa izrezanim ramenima – izgleda toliko primamljivo, da poželite da je odmah bacite u kofer i da odete na more.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Siluete su impresivno velike i u ovoj kolekciji, što je već postao Roksandin zaštitni znak, jer, ipak, ona je i arhitekta, ali sve je tako lako nosivo. Njen ukus za dramatičnu formu i oko za istančanu boju oduvek je pratio njen rad.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Inače, krojevi su, takođe, na visokom nivou, kameno sivo odelo sa pantalonama, sa širokim kosim ramenima, izgleda sjajno u kombinaciji sa žutom svilenom bluzom, dok pidžama odela imaju blago naglašen struk.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019