Roksandina raskošna korpa s voćem je pred vama! Svo slasno i ukusno voće koje možete da pronađete u bogatim voćnjacima, možete da nađete i u modelima Roksandine modne kolekcije za proleće leto 2019.

Modna dizajnerka Roksanda Ilinčić ispratila je trend boja svojom kolekcijom za proleće – leto 2019. Sve boje divnog, Suncem obasjanog letnjeg dana pretočene su u modele za nastupajuću modnu sezonu proleće – leto. Koralna boja godine prožeta je kroz sve modele kolekcije, ali ima još pikantnih boja, koje su začinile kolekciju. Ističe se raskošno otmena boja ljuto žuta, turmerik, boja usijanog Sunca, u boji kurkume.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Modeli izgledaju toliko ukusno, da prosto poželite da ih dohvatite s piste i sve zajedno odvojite za sebe. Sigurno biste bile potpuno opremljene za celu sezonu. Kolekcija izgleda kao stvorena za odmor i tople letnje večeri. Dragulj kolekcije je naborana haljina, boje mandarine, sa izrezanim ramenima – izgleda toliko primamljivo, da poželite da je odmah bacite u kofer i da odete na more.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Siluete su impresivno velike i u ovoj kolekciji, što je već postao Roksandin zaštitni znak, jer, ipak, ona je i arhitekta, ali sve je tako lako nosivo. Njen ukus za dramatičnu formu i oko za istančanu boju oduvek je pratio njen rad.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Inače, krojevi su, takođe, na visokom nivou, kameno sivo odelo sa pantalonama, sa širokim kosim ramenima, izgleda sjajno u kombinaciji sa žutom svilenom bluzom, dok pidžama odela imaju blago naglašen struk.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.