Bojana Nenadić, Astrologos
Bojana Nenadić, Astrologos

Radoznali smo. Sunce nas obasjava zracima koji su nadahnuti ovim zodijačkim znakom. I Merkur i Mars su u ovom znaku.

Tu je i nepoverenje zbog kvadrata sa Neptunom u Ribama.

Kako saznati istinu i kako drugima isporučiti istinu – postaje imperativ kraja maja. Istina nije samo subjektivni pojam, postoji i ona objektivna koju malo ko može i želi da spozna.

U periodu Sunca u Blizancima, u stanju smo da kažemo i da čujemo baš onu informaciju koja raskrinkava manipulativne težnje, a u stanju smo i da snagom veštih izjava pobedimo sagovornika, tako da naša reč postane ubedljiva istina.

A sve to činimo jer na nebu jedan predivan aspekt među planetama najavljuje srećan preokret. Trigon Jupitera i Urana, čuveni astrološki aspekt koji donosi sreću onima koji su spremni na rizik. Sigurne vode sada nisu opcija koja donosi bolje ishode. Spremnost na neizvesnost je dobitna opcija. Čekaćemo godinama na isti aspekt!

Ono o čemu ovih dana pričate može se završiti bolje nego što naslućujete. Tako kažu zvezde. I ma koliko nestvarno se činila njihova poruka, samo sreća i samo čudesni preokreti odlučuju u najbitnijim trenucima života. I kada učinimo sve što je do nas, kosmos u naše ime prelomi i otvori bolji životni put.

Vreme je za hrabre iskorake!

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.