Drage Ribe,

Početak nove 2022. godine vam je pogodan za poboljšanje saradničkih odnosa. Uvidećete ranije propuste na tom polju i ispravićete ih. Obnovićete odnose sa ranijim saradnicima koji su se pokazali pouzdani.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Tokom februara će Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam značajan napredak u pregovorima oko novih projekata.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Uspeh ćete ostvariti kroz oblasti komunikacija, trgovine, saobraćaja, menadžmenta i IT industrije.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U martu ćete uspeti da pokrenete realizaciju jedne nove ideje koja će uneti kvalitetne promene u vaš način poslovanja i koja će vam doneti dobitke.

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem znaku dogodiće se sredinom aprila i doneće vam odličan osećaj koje projekte da pokrenete u cilju osvajanja boljih pozicija na tržištu i koji će vam doneti veliku zaradu.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Napravićete pun pogodak, što će vam doneti dobitke i omogućiti napredak u karijeri. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam dobar osećaj za investicije i rukovanje novcem, što će doprineti uspešnijem ostvarivanju važnih planova.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Juli biste mogli iskoristiti za odlazak na odmor. Jupiter će se kretati retrogradno od kraja jula do kraja novembra. U ovom periodu ćete više pažnje usmeriti na razradu projekata koji su u toku i nećete pokretani ništa novo.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Bićete jednim delom zauzeti i rešavanjem zaostalih obaveza. Uspeh ćete ostvariti u oblasti usluga. Tokom septembra ćete se suočavati sa teškoćama na polju platnog prometa, a dolaziće i do neslaganja sa nadređenima i njihovim nezadovoljstvom vašim rezultatima.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od novembra ćete uspeti da poboljšate situaciju i da postignete bolje rezultate od očekivanih. Decembar će vam doneti niz izazova koji će testirati vašu snalažljivost i stručnost, a pokazaće se važnim za vaš napredak u karijeri.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom februara, aprila, juna i novembra. Tražiće se vaše rukovodeće veštine, efikasnost i snalažljivost u suočavanju sa izazovima.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto by Rawpixel, Freepik.com

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak godine će vam doneti ostvarenje bar jedne želje koju ste već duže vreme očekivali u odnosima sa partnerom. Imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti, zabavu i druženje i to će vam doneti više stabilnosti i sklada u odnosu.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom marta ćete se u svemu dobro razumeti i poštovaćete međusobne dogovore. Svaku nejasnoću ćete rešavati.

Tokom jula ćete nailaziti na prolazne nesporazume koji će zahtevati međusobno prilagođavanje. Avgust vam donosi neophodne promene i kvalitetniji odnos sa voljenom osobom.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Septembar i prva polovina oktobra će biti nestabilna i često ćete zauzimati suprotne stavove o zajedničkim stvarima. U novembru ćete uspeti da ostvarite zajedničke ciljeve i sklad.

Ako ste slobodni:

Prva polovina 2022. godine vam je pogodna za upoznavanje novih ljudi, od kojih će se nekolicina izdvojiti kao zanimljivi i pogodni za emotivnu bliskost. Sreća će vas poslužiti sa osobom koja je društvena, komunikativna, puna ideja, a koja će znati kako da vas nasmeje i usreći.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Do kraja maja ćete ući u skladnu vezu.

Druga polovina godine vam ne donosi velike šanse za nešto novo u ljubavi. Tek pred kraj godine možete upoznati nekoga ko bi vam odgovarao za novu vezu.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nešto starije Ribe će imati dobar osećaj kako da nastupe, kako da se doteraju i šta da čine kako bi se neko u njih zaljubio. Sredina godine vam je pogodan period da upoznate nekog ko ispunjava većinu vaših potreba i da započnete novu vezu.

Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

Zdravlje

Prva polovina godine će vas činiti osetljivim na hladnoću. Moguća je lakša prehlada i loša cirkulacija u zimskim mesecima.

Tokom proleća vam se savetuje više kretanja i rekreativne fizičke aktivnosti. Tokom letnjeg perioda ćete biti osetljivi na stres, pa su moguće psihosomatske smetnje. Jesen vam donosi osetljivost disajnog i probavnog sistema.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne, kako biste imali neophodnu ravnotežu. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Uglavnom će vam prijati voće kao su mandarine, ananas, lubenice, jabuke, kajsije i kupine.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Od povrća jedite sočivo, grašak, brokoli i zeleno povrće. Uzimajte masline, E vitamin i mineralnu vodu.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 22