Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i slab.

To će vam doneti velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete iz nevidljivih izvora, preko konkurencije do tajnih neprijatelja koji će vam spletkariti iza leđa zbog kvadrata Marsa sa Saturnom.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Nailazićete na neočekivane teškoće u  pregovorima oko novih projekata zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Tokom februara će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

U početku ćete nailaziti na neočekivane teškoće u samom startu tog projekta zbog kvadrata Saturna sa Uranom ali ćete tokom marta i aprila uspeti da prevaziđete teškoće i sve će se odvijati planiranim tokom.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Jupiter će sredinom maja ući u vaš znak i doneće vam niz pogodnosti da se istaknete u onome u čemu ste stručni, što će vam doneti priznanja i uspon u karijeri.

Tokom juna i jula će Mars i Venera praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, što će vam doneti napete odnose sa kolegama na poslu i teškoće u poslovima vezanim za trgovinu, zdravstvo, komunikacije i usluge.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Jupiter se krajem jula vraća retrogradno u znak Vodolije i otvara vam mogućnosti da do kraja godine nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite.

Od avgusta do kraja novembra očekuje vas uspeh u oblastima prosvete, dizajna, građevinarstva, prehrambene industrije, zdravstva  i u administrativnim i javnim poslovima.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Solarne eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom marta, maja, avgusta i septembra. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete u prilici i da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu  ovoj godini.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste u vezi, početak godine, posebno februar, donosi vam nesuglasice zbog tajni koje vaš partner i vi imate jedan u odnosu na drugog, a koje ćete trebati jedno drugom da objasnite.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Stvari o kojima duže vreme ćutite mogu da ozbiljno poljuljaju vaše međusobno poverenje. Od marta do kraja maja uspećete da prevaziđete ove teškoće i poboljšate zajednički život.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Tokom jula ćete nailaziti na nesuglasice u porodičnim odnosima, kao i na nesporazume u odnosima sa voljenom osobom.

Od avgusta do kraja septembra imaćete skladne zajedničke trenutke i otići ćete na zajedničko putovanje koje će vam izuzetno prijati.

Oktobar vam donosi napetosti zbog zajedničkih finansija. Do kraja godine imaćete mirniji period.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, tokom januara i februara privući će vas osoba koja nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. Pristaćete ali ćete ubrzo ustanoviti da je to bila pogrešna odluka i već do sredine aprila ćete prekinuti tu vezu.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

U junu ćete imati susret sa osobom sa kojom ste pre više godina imali emotivnu vezu i pokušaćete ponovo ali će i to biti kratkotrajno.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Sredinom avgusta u vaš život će ući osoba koju ćete doživeti kao srodnu dušu i sa kojom ćete izgraditi skladnu vezu punu ljubavi i podrške.

Nešto starije Ribe će početkom proleća upoznati osobu koja će imati mnogo razumevanja i strpljenja za njih. Počećete da se viđate često ali će vaš odnos biti promenljiv, sa povremenim nesuglasicama i povlačenjem. U julu ćete ući u vezu.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Početak godine će vam doneti nešto više stresa ali ćete to moći da prevaziđete ako budete praktikovali fizičke aktivnosti i  više odmora i relaksacije.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Sredinom godine bićete podložni disajnim i probavnim smetnjama. Potreban vam je čist vazduh. Tokom oktobra će vam biti osetljivi bubrezi i jetra. Zdrava ishrana vam je važna kako biste izbegli ozbiljnije tegobe.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaša ishrana u narednih godinu dana bi trebalo da sadrži namirnice koje podstiču detoksikaciju organizma, koje su srednje kalorične vrednosti i lako probavljive.

Doručak nemojte da preskačete i uzimajte ovsene pahuljice i jogurt sa suvim grožđem. Ručak može da vam se sastoji od ribe ili mesa, uz obavezno povrće.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Voće jedite podjednako sveže i suvo.

Srećni brojevi: 1, 6, 14, 21, 25