Replay je kreirao ekskluzivnu kapsula kolekciju za Paris Saint-Germain, kao zvanični denim partner tima.

Fashion Box, grupacija u čijem vlasništvu se nalazi brend Replay, potpisala je prošlog oktobra ugovor sa prestižnim fudbalskim klubom Paris Saint-Germain i postala njihov zvanični denim partner tokom naredne četiri sezone.

Kao rezultat ove saradnje, kreirana je ekskluzivna kolekcija koja kombinuje premium stil brenda sa sofisticiranim duhom kluba.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič boja u trendu za proleće – leto 2020

Kolekcija je premijerno predstavljena 16. januara u impresivnom ambijentu stadijuma Parc des Princes u Parizu, u prisustvu Neymar JR-a i svetskih zvezda poput Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi, kao i influensera i medija.

Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije

Kapsula se sastoji od jedanaest modela koje karakteriše unikatan, funkcionalni stil. Pažnju plene detalji inspirisani bojama i logotipom kluba Paris Saint-Germain.

Ključni komad kolekcije je džins mantil u plavoj i indigo nijansi, sa kontrastnim 3D printom. Linija je upotpunjena džins košuljama i must-have modelima džins jakni inspirisanih ’80-im godinama prošlog veka.

Pročitajte i ovo: Mornarski stil: Više od trenda – nikad demode, uvek u modi

Dva pažljivo skrojena modela farmerki dostupna su u “athleisure” i “tapered-relaxed” kroju. Slim fit model sa pet džepova, koji pripada Hyperflex Bio seriji, sačinjen je od organskog pamuka i recikliranog polistera, i dopunjen je logotipom i priveskom u bojama tima.

Pročitajte i ovo: Bela obuća – hit sezone! Ne, bela obuća nije rezervisana samo za neveste i medicinske sestre!

Paris Saint-Germain kapsula kolekcija će biti dostupna u odabranim Replay prodavnicama širom sveta, PSG prodajnoj mreži, kao i online.