Ključni model kolekcije su patike za trčanje u jarkim bojama, obogaćene metalik motivima i lurex vezom koji daju luksuzni, urbani izgled ovoj kolekciji. Popularne čarapa-patike osvežene su šljokičavim detaljima i uzvišenim đonom.

U ponudi je klasičan ravan, kao i uzvišeni đon, dok lurex vez daje ženstvenu notu čineći ove modele idealnim za sve prilike.

Linija odiše printovima, raznovrsnim šarama i bojama koje krase espadrile, papuče i patike koristeći orijentalni stil i kimono tkaninu. Svetlucavi saten čini jarke boje još življim i izuzetno upečatljivim. Bele pertle, aplikacije i fular naglašavaju siluete ovih modela, čineći ih modernim i mladalačkim.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Replay nudi širok asortiman modela sa visokom potpeticom, od sofisticirane visoke štikle, preko drvenog stila 70-ih, do vrtoglavo tankih i atraktivnih stileto modela. U ponudi je i sportska linija sandala, čizama i drugih modela za ležernije večernje varijante.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Popularni birkie modeli, papuče i sandale sa aplikacijama i cirkonima izrađeni su od italijanske kože visokog kvaliteta. Noviteti poput fulara i bandana koriste se radi pružanja osećaja stabilnosti I udobnosti, a osveženi su braon nijansama prirodne kože.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019