Možete mnogo saznati o tome kakav je čovek muškarac sa kojim ćete izaći na prvi sastanak upravo po tome gde je odlučio da vas izvede: ono što vidite, to vam je ili što bi rekli Englezi – Seeing Is Believing.

Prvi sastanak može mnogo reći o muškarcu koji vas je pozvao na sastanak i pre nego što ga upoznate. Da, jer gde i kada ćete se sresti deo je koji će vam pomoći da uđete u konture ličnosti vašeg izabranika.

Pravljenje buketa samo od par travki bilo bi pogrešno (i neoprostivo!), ali je podjednako tačno da neke pojave u izboru mesta za izlazak otkrivaju karakter i namere muškaraca.

Pročitajte i ovo: Kojih se žena muškarci plaše? I zašto?

Dakle, goruća tema za danas je kako da provalite kakav je čovek vaš izabranik na osnovu prvog sastanka koji vam predloži, odnosno, na koji vas izvede.

Doručak u kafiću

Ovo je neobičan izbor, ali češći nego što mislite, a pre odlaska na posao, rano ujutro, naći ćete se kako srkućete kapućino i žvaćete kroasan pred onim s kojim ste razmenili nebrojene tekstualne poruke tokom prethodne nedelje.

Pristalice ove vrste sastanka teže da sakriju osnovnu nedoumicu: može li se doručak definisati kao „sastanak“ sa svim svetim zamkama?

Pročitajte i ovo: Želite život iz bajke? Evo zašto ne uspevate da ga ostvarite!

U njihovim glavama (a verovatno i vašoj) odgovor je ne i otkriva početnu uzdržanost da se obavežu.

Napravite sebi dekongestivnu masku za uklanjanje kesa ispod očiju, nanesite obilne doze rumenila i ne odustajte od prve kafe čim se probudite: ako će igra da bude teška, morate da ubacite u igru najbolji tim koji imate.

Prvi sastanak za ručak

Manje naporan od doručka, ali podjednako bizaran, ručak je i klasični „lažni prvi sastanak“, koji obično nude muškarci koji vole da igraju na sigurno i ne bacaju se na smele predloge zbog kojih biste maštom mogli previše da uzletite.

Činjenica da se viđate usred bela (radnog) dana, jasno vam je da imate samo jedan sat, pauze, da proučite svog udvarača i uhvatite sve šifrovane signale.

Pročitajte i ovo: Do stvarnog odnosa rušenjem slike idealnog partnera na pijedestalu

Pokušajte da ne fokusirate ceo razgovor na tekući radni dan, recite mu nešto o sebi, šta volite da radite u slobodno vreme i, ako je zaista zainteresovan, videćete da će pronaći vezu na osnovu koje će vam ponuditi drugi izlazak.

Ovoga puta možda i posle šest popodne.

Na aperitivu

Muškarac koji za prvi sastanak predloži „aperitiv“ je – u stvari – mogućnostista.

Jer sam aperitiv postavlja loptu u centar i otvara beskrajno mnogo raskrsnica: da li će se par pića pretvoriti u večeru?

Pročitajte i ovo: Brak vam je u krizi? Zbog ljubavi ili seksa?

Da li će omogućiti dotičnom (a možda i vama) da elegantno sklizne glumeći iznenadnu nuždu?

Da li će se to razviti u kolosalni mamurluk čiji će kraj biti cenzurisan godinama koje dolaze?

Ne vrtite glavom pre vremena i koncentrišite se na jedinu sigurnost koja vam se daje: ova vrsta poziva je poput otvaranja knjige, a ostalo treba napisati.

Večera za prvi sastanak

Zvone zvona, zvučni efekti šljašte na sve strane, sirene su objasnile: ovde smo ozbiljni.

Muškarac koji vas pre svega izvede na večeru zaista je zainteresovan za vas.

Ovaj tip izlaska, u ​​stvari, ga „zaključava“ za stolom u restoranu, i – ukoliko nije mazohista – to je obaveza koju niko ne bi preuzeo na sebe, a da prema osobi sa kojom izlazi na večeru ne oseća bar minimalnu zajedničku privlačnost.

Pročitajte i ovo: Vodič za muškarce kojima je neprijatno da prilaze ženama

Naravno, tada će čavrljanje odrediti ishod večeri, ali sigurno je pred vama prilično samopouzdan momak, koji je možda prilično plovio u moru sastanaka, a sada vrlo dobro zna šta želi i kako to da dobije.

Ovih dana, neka vrsta božjeg dara: dajte sebi give me five u ogledalu i potrčite da proučite najbolju odevnu kombinaciju koju možete izvući.

Za piće posle večere

Narandžasta lampica za pozivnicu koja najviše sliči onima kakve su padale davnih 80-ih koju možete dobiti.

Ili izlazite sa karijerom yuppie karijeristom (ili bar onim koji za sebe to pretpostavlja da jeste), ili muškarcem koji voli odmah da pređe na posao.

I pre svega, ne voli da gubi vreme u beskorisnom brbljanju i brzo pređe na stvar.

Pročitajte i ovo: Detaljan vodič za zavođenje žena – o čemu treba da vodite računa i šta žene žele

Većina ljudi zna da živimo u doba u kojem je vreme novac, a ko se zaustavi, izgubljen je, ali možda ne cene svi pucanj iskusnog sprintera.

Odluka je u potpunosti na vama: ako želite da se pridružite trci, preporučuje se impresivno donje rublje i preventivno depiliranje.

Prvi sastanak u bioskopu

Ako ne izlazite sa srednjoškolcem ili strastvenim ljubiteljem filma, prvi izlazak u bioskop je pomalo jeziv.

Razmislite na trenutak: zašto bi muškarac otvorio (što se nadamo da će biti) niz izlazaka sa vama na mestu gde je nemoguće ćaskati?

Pročitajte i ovo: Može li pravi partner da se sretne u pogrešno vreme?!

Stidljivost i nedostatak poverenja u sopstvene mogućnosti čine se najverovatnijim razlozima koji vode ovaj izbor: ako odlučite da prihvatite, budite pronicljivi u naručivanju u pre-show baru.

Izbegavajte kokice i gazirana pića u slučaju da vaš izabranik odluči da žrtvuje film za nešto drugo; bolje se odlučite za hladni čaj i mentol bombone za brzo i lako žvakanje.

Na društvenom događaju

Ako ste dobili takav poziv, onda je vaš izabranik rođeni predsednik koji je sklon narcizmu, jer nesumnjivo voli da pokaže svoj „plen“ drugima.

Svakako postoji i pozitivna strana stvari, jer se dotični muškarac očigledno ne suzdržava od mogućnosti da vas upozna sa prijateljima i poznanicima, što je već važan korak za čovečanstvo. .

Pročitajte i ovo: Zašto žene vole seronje? Evo odgovora!

Prihvatite to sportski: obradovaće se vaša duša zabavljača dugo zadržana u zalivu, kao i ona haljina koja predugo leži nenošena u ormaru … da i ne govorimo o tome, zbog zakona velikih brojeva, možda čak i sretnete nekoga zanimljivijeg od vašeg saputnika…

U (disko) klub

Pa, zasigurno vas je i zbližila strast za klabingom, a ako je tako, onda se dolazi na svoje mesto.

Ako ne, zapitajte se da li ono što imate pred sobom nije dete – ili dete u telu odrasle osobe, ako baš želite – i odlučite da li još uvek vredi pokušati (ko zna, možda biste i vi mogli na kraju da se zabavite) ili odmah na početku odbijte ponudu i sačekajte bolju.

Pročitajte i ovo: Pazi koga biraš (za ulogu žrtve!)

Ako odaberete prvu opciju, dobro obratite pažnju na vrstu večeri (i dan u nedelji) i muziku na kojoj ćete završiti, jer čak i ovi detalji često otkrivaju … i samo se nadajte da mogući after nije u uključen u ponudu.

Ili bar proverite da nije u pitanju ples posle plesa. Što zna da bude ubistveno za noge u određenim godinama.

Prvi sastanak u četvoro, sa još jednim parom

Neprijatnost, užasna sramota. Ovaj čovek je rođak, ako ne već blizak prijatelj, strastvenog filmofila, s jedinom razlikom što mu za zaštitu nesigurnosti nije potreban paravan, već rame … odnosno, četiri ramena.

Ako ste PR mag, sa neviđenim veštinama pripovedanja i malo skloni tome da se osećate neprijatno u pomalo bizarnim i netipičnim situacijama, nećete imati poteškoća da prihvatite: dobro ili loše će proći, ostaće zabavna anegdota da prepričavate svom prijateljima.

Pročitajte i ovo: Emotivne blokade, odbrambeni mehanizmi i realna sposobnost shvatanja problema

U suprotnom, ljubazno odbijte glumeći prethodno zaboravljenu obavezu, u nadi da će u međuvremenu preuzeti dodatnu dozu samopouzdanja i smoći snage da izađe sa vama nasamo. Ipak, prvi je put, a takav sastanak ne dešava se dvaput.

Ili već da se na vidiku pojavi (neki drugi) neustrašiviji pojedinac.

Prvi sastanak … u njegovoj kući

Hm … zaista moramo da vam kažemo šta ima na umu muškarac koji vas pozove u svoju kuću na prvi sastanak?

Bilo da se radi o aperitivu, ručku ili večeri, malo je važno: ono što imate pred sobom je muška verzija klasičnog predatora, pa – u slučaju da vaš romantični instinkt prevlada – zaboravite.

Pročitajte i ovo: Uzroci odsustva ili smanjene seksualne želje i kako se izboriti sa problemom

Ako i dalje želite da se provozate ringišpilom, zakažite sastanak i kod svog kozmetičara i ne zaboravite da sakrijete par paketića (sa kondomima) predostrožnosti radi u unutrašnjem džepu tašne (koliko god mala bila) kako biste izbegli da budete nespremni.