Kako da pijete vino zdravlja radi?! Radi poboljšanja cirkulacije i jačanja imuniteta!

Dobro zvuči, zar ne? Evo, ovako. Ujutro ustanete, najbolje je prirodno buđenje ali ako to sebi još uvek ne možete da priuštite, gledajte da zvuk alarma bude plemenit, da ne poremeti harmoniju vašeg bića uspostavljenu tokom sna, a ipak, dovoljno jak da zaista izvrši svoju funkciju.

Foto Roberta Sorge

Obavite sve što treba radi redovnog održavanja higijene na zavidnom nivou. Skockajte se maksimalno. Samo da znate da i na taj način pokazujete koliko cenite službu. Nesređeni čak ni da bacite đubre ne idite! Doručkujte obavezno, negde u međuvremenu, kad vam je zgodno da ne bude da sam vas ja navela na blud. Pre polaska iz kuće gucnite jednu čašicu čarobnog napitka, zdravlja radi, za koji vam dajem recept.

Pročitajte i ovo: Lolini kolačići

Postoji bar 10 dobrih razloga da probate ovaj čarobni napitak ali ću vas poštedeti istih, sem najbitnijih, da jača imunitet i poboljšava cirkulaciju. Zima je duga i hladna i treba  se odupreti kandžama virusa. Nama zimogrožljivima je najteže. Nema toga šta nećemo probati samo da nam ne bude više hladno i da ne moramo još odeće da navlačimo na sebe.

Foto Jennifer Pallian

Recept za bolji život: Vino sa ruzmarinom

U litar crvenog ili belog vina dodajte 50g meda, 50g iglica ruzmarina i jedan štapić cimeta. Bocu dobro zatvoriti i ostaviti da stoji 15 dana, na toplom mestu, uz povremeno mešanje. Nakon toga, vino procediti i piti po jednu čašicu ujutro i uveče. Milina! Prijatno i zdravo vam bilo!