Ne možete da srušite njen embargo na oralni seks?! Hmmm…

Ako se žena nevoljno spušta u vaše međunožje, možda je to i vaša krivica!

Dok neke žene jednostavno nisu zainteresovane za felacio, što je sasvim u redu i njen partner bi trebalo da poštuje njenu volju i izbor, kao i vice versa, može da se desi da vaša partnerka i nema ništa protiv oralnog seksa, dok sa druge strane, može da se desi da baš vi ubijate njenu želju da to radi.

foto Vicent Boiteau
foto Vicent Boiteau

Ovo mogu da budu razlozi!

Za početak, možda ste previše nasrtljivi!

Najčešće, čućete od žena da ne podnose kad im muškarac gura glavu u svoje međunožje. Jednostavno, gadi im se! Naročito ako je to odmah na početku, a ne u toku seksualnog odnosa, što može da bude velika razlika jer žena nije ni uzbuđena.

Deluje prostački, čak i kao neka vrsta prisile. A to nije dobro! Uprkos tome što gledate u porno filmovima, mnogim ženama ne prija da baratate njihovim glavama kao da su fudbalske lopte. Umesto toga, pohvalite ženu kako dobro radi felacio, pružite joj podršku, motivišite je, uzbudite je dovoljno da ona sama to poželi. Recimo, recite joj da prelepo izgleda dok vam radi felacio i da vas sam pogled na nju neviđeno pali.

Ne upozorite vašu partnerku na vreme da ćete da svršite!

Vrlo malo žena uživa u tome da im se nenajavljeni vodopad izvesne tekućine sruči u grlo u vidu rakete.

Sa vaše strane, bilo bi pristojno ako biste upitali vašu partnerku da li je spremna da guta vaš ejakulat. U svakom slučaju, red je da je upozorite kad ste blizu vrhunca. Ako vaša partnerka nije zainteresovana da okusi vaš ejakulat, upitajte je da li možete da svršite negde po njenom telu.

Čitajte pažljivo, telu, a ne licu. To su dve različite stvari. Budite precizni. Nemojte da vam pada na pamet da pretpostavljate da bi ona volela šta god vama padne na pamet.

Nema reciprociteta!

Mnogo muškaraca umišlja da polažu nepisano pravo na oralni seks, bez uzvratne obaveze iliti reciprociteta. Pogrešno, dragi moji! Ako se ne spuštate redovno u njeno međunožje, ne očekujte od vaše partnerke da vama to radi voljno. Fer igra je poželjna i stimulativna.

Zanemarujete higijenu!

Da ne kažemo, da ne frizirate svoje međunožje kako dolikuje savremenom muškarcu, dok sa druge strane, očekujete da žena redovno depilira i vodi računa o higijeni svog međunožja.

Jednostavno, pubične dlačice mogu da zadrže neprijatan miris. Ušuškavanje gnezda i održavanje žbuna, kao iz 70-tih godina, već je davno prevaziđeni trend, kako za žene, tako i za muškarce. Malo sređivanja trimerom ili potpuno brijanje bilo bi sasvim u redu i više nego poželjno.

Dogovorite se sa svojom partnerkom oko željene frizure, da ne bi bilo neprijatnih iznenađenja, sa obe strane. Sa druge strane, raščišćavanje šipražja, daće vašoj partnerki bolji pristup vašem alatu. O mirisu da ne govorimo! A sve to zajedno, nesumnjivo delovaće mnogo privlačnije za nju!