Modna zvezda u usponu, modna dizajnerka Džoana Ortiz, osvaja modnu scenu, polako ali sigurno, izuzetno ženstvenim i elegantnim modelima!

Džoana Ortiz rodom je iz Kolumbije, a modni dizajn studirala je na Umetničkom institutu u Fort Loderdejlu, u Sjedinjenim državama. Nakon što je diplomirala, vratila se u svoju rodnu Kolumbiju, gde je započela svoju vlastitu modnu marku, pod imenom Johanna Ortiz.

Džoana je postala modna poslanica Kolumbije, pozvana da prikaže svoje kolekcije u Beloj kući, u Vašingtonu i Ujedinjenim nacijama, u Njujorku. Njene modele volela je da nosi bivša prva dama Amerike, Mišel Obama.

Džoana neguje svoju prirodnu povezanost sa zemljom iz koje dolazi, zbog čega je etiketa Johanna Ortiz postala snažan prioritet u radu s autohtonim zajednicama u Kolumbiji i ženama koje su domaćice.

Elegancija i ženstvenost u najboljem su svetlu ono što karakteriše ženu Džoane Ortiz. Predstavljamo vam njenu kolekciju za proleće – leto 2018, koju odlikuje razdraganost i lepršavost, a karneri su tu da vam daju krila.