Sigurni smo u jedno: ravne čizme su modni dodatak koji bi trebalo da uvek imate na raspolaganju za kreiranje mnogih zaista šik izgleda. Evo svih najlepših predloga za zimu 2023/24.

Paspartu klase i karaktera, ravne čizme potvrđuju se kao veliki protagonisti hladnije sezone. Idealne za nošenje 24 sata dnevno, kako za poslovni izgled tako i za manje formalnu vikend odeću, ovaj model ima vanvremensku ležernu estetiku koja može da podigne vaš stil na viši, glamurozniji nivo.

U kolekcijama jesen zima 2023. ravne čizme nalazimo u minimalističkim verzijama: od neutralnih nijansi, kao što su bež i svetlo siva, do tamnijih kao što su crna i braon koje naglašavaju kožu, uključujući i vanvremensku kamil boju.

Zahvaljujući svom šarmu, ravne čizme ne prate sezonsku modu i trendove, već su pozicionirane među nepokolebljivom sigurnošću naše garderobe. Klasične i raznovrsne, pokušajte da ih uparite sa uskim farmerkama, pletenom maksi haljinom ili čak satenskim midi suknjama i džemperima: ako ih kombinujete sa pravim odevnim predmetima, lako ćete ih ceniti i koristiti u svakoj prilici, od jutra do večeri.

Ravne čizme će vašem izgledu dati prefinjen i elegantan dodir bez kojeg više nećete moći. Da bismo vam pomogli da izaberete model koji vam najviše odgovara, pripremili smo izbor sa najzanimljivijim predlozima u ovom trenutku.

Šta onda čekate? Videti znači verovati…

RALPH LAUREN, ralphlauren.it
MANGO, mango.com
VALENTINO, valentino.com
VELASCA, velasca.com
TAMARIS, tamaris.com
ZARA, zara.com
THE ROW,, mytheresa.com
STUART WEITZMAN, stuartweitzman.com
FABIO RUSCONI, fabiorusconi.it
PRIMADONNA, primadonnacollection.com
JIMMY CHOO, mytheresa.com
LORO PIANA, mytheresa.com
GIANVITO ROSSI, gianvitorossi.com
ETRO, mytheresa.com
COS, cos.com