RAK godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Nova 2021. godina će vam početi dinamično, sa velikim izazovima. Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere će praviti kvadrat sa Saturnom i Jupiterom i konjunkciju sa Uranom u januaru.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Nailazićete na zastoje u platnom prometu, a u odnosima sa saradnicima ćete imati neočekivane nesuglasice koje će vas navesti da zamenite stare sa novim saradnicima.

Izbegavajte velike i rizične investicije. Februar vam donosi poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima i uspeh u javnosti i poslovima vezanim za transport i logistiku.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Imaćete dobar osećaj kako da obezbedite podršku tamo gde vam je neophodna. Tokom marta ćete uspostaviti stabilno poslovanje i stabilne prihode.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Čuvajte se sumnjivih ljudi i ponuda za saradnju od osoba koje vam ne ulivaju poverenje tokom aprila. Tokom maja ćete imati koristi od uvođenja novih metoda u vaš način rada i imaćete dobar osećaj za saradnju.

Mars će prolaziti kroz vaš znak i pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti ali će vam doneti i dosta opterećenja i odgovornosti. Tokom juna ćete raskinuti jedno partnerstvo zbog sukoba interesa.

Juli će vam biti težak mesec po pitanju finansija. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom i činiće vas sklonim ishitrenim potezima, dok će vam platni promet biti u zastoju zbog neisplaćenih dugovanja.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Krajem avgusta ćete uspeti da se izvučete iz ovih teškoća ali pripazite na početku septembra da vas neko ne obmane u pogledu saradnje koja bi vam nanela gubitke.

Tokom septembra i oktobra ćete poboljšati odnose sa poslovnim partnerima i postići uspeh u javnosti. Vaš platni promet će se poboljšati. Profitiraćete kroz ulaganja u modernu tehnologiju i IT sektor.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Solarna eklipsa u decembru doneće vam teškoće na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama. Nije vreme za ulazak u velike projekte.

Nezaposleni Rakovi će tokom februara, marta, maja i septembra imati najviše pogodnosti da dobiju stalno zaposlenje. Tražiće se vaše rukovodeće sposobnosti, radno iskustvo i spremnost za timski rad.

Ako ste u vezi, početak godine će vam biti težak jer ćete imati utisak da vas partner previše pritiska i guši, pa ćete zbog kvadrata Saturna sa Uranom poželeti više slobode, čak ćete pomišljati da napustite partnera.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

U junu, julu i decembru ćete iznova osećati ove pritiske i bit skloni naglim reakcijama. Na sreću, biće vam jasno da glavni uzrok nije vaš partner nego spoljašnje okolnosti.

Sklad u vezi imaćete najvećim delom u martu i septembru kada će vam partner pružati bezrezervnu podršku i kada ćete moći da se emotivno uskladite.

Biće vam potrebno više emotivne podrške od strane voljene osobe i dobijaćete je tokom aprila, maja, avgusta i oktobra. Od novembra do kraja godine biće vam potrebno više zajedničke zabave i izlazaka.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Ako ste slobodni, početak 2021. godine donosi vam teškoće na polju ljubavi. Pojavljivaće se razne osobe koje će pokušavati da vam se približe ali će vam svi od reda delovati odbojno. S druge strane, neko ko poseduje kvalitete koje tražite delovaće kao da ne postoji.

Letnji period vam donosi burne, napete i prolazne avanture koje bi najbolje bilo da izbegnete ako možete. Tek od druge polovine septembra ulazite u period kada ćete upoznati nekoga ko može da vam bude adekvatan partner u ljubavi.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Nešto stariji Rakovi će pokušavati da se približe osobi u koju su duže vreme zaljubljeni ali će stano nailaziti na zid i na kraju će uvideti da neće uspeti. Tek od jeseni će vam se pružiti mogućnost da upoznate nekoga ko bi vam bio blizak.

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će u januaru praviti kvadrat sa Uranom i pojačaće vašu osetljivost na stres. Od sredine maja do kraja jula bićete izuzetno vitalni, u dobroj fizičkoj kondiciji i otporni na bolesti.

Dobro zdravlje vas očekuje od septembra do kraja novembra. Solarne eklipsa u Strelcu u decembru donosi vam pad imuniteta i virusne upale.

Neophodna vam je ishrana puna vitamina i proteina. Za doručak uzimajte obavezno jogurt uz integralne žitarice. Sir i jaja možete uzimati relativno često.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Meso i riba mogu da vam se nalaze na jelovniku dva do tri puta nedeljno. Od povrća jedite što više zelenog i svežeg, a od voća dinje, lubenice, i svako koje je puno vode.

Izbegavajte slatkiše i mesne delikatese.

Srećni brojevi: 6, 10, 14, 19, 23