Rajan Gosling je savršeni Ken u najnovijoj fotografiji Warner Bros-a iz filma „Barbie“, Grete Gervig, u kojoj Margot Robie glumi u naslovnoj ulozi.

Studio je predstavio upečatljivu fotografiju Goslingovog Kena sa 6-pack trbušnjacima, blajhanom plavom kosom i preplanulim tenom. Slika je druga zvanična fotografija iz „Barbie“ filma koja je objavljena nakon prve slike koja prikazuje Margot Robbie u Barbieinom ružičastom kabrioletu.

Gervig je zajedno sa svojim partnerom napisala scenario za „Barbie“ i saradnikom „Frances Ha“ i „Gospodarice Amerike“ Noom Baumbahom.

Produkcija filma je trenutno u toku. Sporednu glumačku ekipu čine America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera i drugi.

Foto Warner Bros

Iako nikakvi detalji radnje iz „Barbie” nisu potvrđeni, šuška se da nekoliko likova Barbie i Kena učestvuje u zapletu.

Simu Liu je ranije ove godine opisao „Barbie“ kao „divlju“ i „neverovatno jedinstvenu“, dodajući: „Voleo bih da mogu da vam pokažem šta radimo iz dana u dan jer je to ludo“. Film nije mjuzikl, ali Liu je rekao da je dosta bio na plesnim probama za film. Glumac se takođe šalio kako je raditi na setu „Greta Gervig”.

„Kada radite scenu i ona funkcioniše, čujete: „HAHAHAHA!“ To je najbolji osećaj na svetu“, rekao je Liu. „Ako si seronja na setu Grete Gervig, za tebe nema nade.

Zvezda “Shang-Chi” koja se pojavila navodno igra jednu od nekoliko Ken lutaka u filmu. Liu je morao da depilira celo telo za tu ulogu, što je nazvao „jednim od najbolnijih iskustava u mom životu… Imam tako novootkriveno divljenje prema neverovatno hrabrim ženama koje prolaze kroz ovo na mesečnom nivou“.

„Barbie“ će se pojaviti u bioskopima 21. jula 2023. u produkciji Warner Bros-a.