Raindrop masaža eteričnim uljima je nova dimenzija života.

Kiropraktičar iz bočice. Masaža za telo i dušu. Predivna tehnika koja detoksikuje, uklanja energetske blokade i dovodi telo do strukturnog, energetskog i emocionalnog balansa.

Nanošenjem većih količina eteričnih ulja na kičmu, ublažavaju se problemi vezani za samu kičmu i okolne mišiće, a zbog povezanosti svakog pršljena sa unutrašnjim organima, terapijsko delovanje ove moćne tehnike širi se na čitav organizam.

Temelji se na teoriji da su mnogi tipovi skolioza i ostalih deformacija kičme posledica virusa i bakterija nastanjenih duž kičmene moždine, što stvara upalu koja utiče na položaj kičmenog stuba i okolnih mišića.

Zbog snažnog antimikrobnog delovanja eteričnih ulja, tehnika se koristi i za suzbijanje zapaljenskih procesa u organizmu a smanjuje i kiselost krvi. Mnogo puta je dokazano koliko upale i kiselost uzrokuju pojavu niza hroničnih bolesti.

Reindrop se preporučuje kod:

  • prevencije gripa
  • emocionalnih blokada
  • stresa
  • nesanice
  • problema kičme i zglobova
  • hroničnog umora
  • slabog imuniteta
  • depresivnih stanja
  • herpesa zostera

Postoje različite varijante raindropa. Ova koju mi primenjujemo teži izvornoj, ali je medicinski i farmakološki utemeljena na dokazanom delovanju eteričnih ulja, uključujući i njihovo energetsko dejstvo.

Koristimo ulja kompanije Young Living, koja su hemijski i botanički definisana i koja zadovoljavaju najviše standarde. Deluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, antizapaljenski i analgetski. Pokreću snažnu detoksikaciju, regenerišu telo i podižu njegove frekvencije.

Uz njihovu pomoć negujemo sve nivoe našeg postojanja, uključujući i nedodirljivu duhovnu dimenziju. Telo se oslobađa od nagomilanog negativnog emocionalnog naboja. Povećava se lučenje endorfina – tog vladara raspoloženja, a osećaj zadovoljstva stimuliše i regeneriše telo na svim nivoima.

Očekivani efekat može da se postigne jedino sa uljima vrhunskog kvaliteta. Ulja koja se aplikuju na kožu, za nekoliko minuta dospevaju u krvotok, a preko njega i do svake ćelije. Takvo njihovo dejstvo se nastavlja i nekoliko dana nakon tretmana.

Potrebno je 6-10 terapija, u zavisnosti od težine slučaja, a preventivno tri terapije.

***

Autorka teksta dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed