Raindrop masaža eteričnim uljima je nova dimenzija života.

Kiropraktičar iz bočice. Masaža za telo i dušu. Predivna tehnika koja detoksikuje, uklanja energetske blokade i dovodi telo do strukturnog, energetskog i emocionalnog balansa.

Nanošenjem većih količina eteričnih ulja na kičmu, ublažavaju se problemi vezani za samu kičmu i okolne mišiće, a zbog povezanosti svakog pršljena sa unutrašnjim organima, terapijsko delovanje ove moćne tehnike širi se na čitav organizam.

Temelji se na teoriji da su mnogi tipovi skolioza i ostalih deformacija kičme posledica virusa i bakterija nastanjenih duž kičmene moždine, što stvara upalu koja utiče na položaj kičmenog stuba i okolnih mišića.

Zbog snažnog antimikrobnog delovanja eteričnih ulja, tehnika se koristi i za suzbijanje zapaljenskih procesa u organizmu a smanjuje i kiselost krvi. Mnogo puta je dokazano koliko upale i kiselost uzrokuju pojavu niza hroničnih bolesti.

Reindrop se preporučuje kod:

  • prevencije gripa
  • emocionalnih blokada
  • stresa
  • nesanice
  • problema kičme i zglobova
  • hroničnog umora
  • slabog imuniteta
  • depresivnih stanja
  • herpesa zostera

Postoje različite varijante raindropa. Ova koju mi primenjujemo teži izvornoj, ali je medicinski i farmakološki utemeljena na dokazanom delovanju eteričnih ulja, uključujući i njihovo energetsko dejstvo.

Koristimo ulja kompanije Young Living, koja su hemijski i botanički definisana i koja zadovoljavaju najviše standarde. Deluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, antizapaljenski i analgetski. Pokreću snažnu detoksikaciju, regenerišu telo i podižu njegove frekvencije.

Uz njihovu pomoć negujemo sve nivoe našeg postojanja, uključujući i nedodirljivu duhovnu dimenziju. Telo se oslobađa od nagomilanog negativnog emocionalnog naboja. Povećava se lučenje endorfina – tog vladara raspoloženja, a osećaj zadovoljstva stimuliše i regeneriše telo na svim nivoima.

Očekivani efekat može da se postigne jedino sa uljima vrhunskog kvaliteta. Ulja koja se aplikuju na kožu, za nekoliko minuta dospevaju u krvotok, a preko njega i do svake ćelije. Takvo njihovo dejstvo se nastavlja i nekoliko dana nakon tretmana.

Potrebno je 6-10 terapija, u zavisnosti od težine slučaja, a preventivno tri terapije.

***

Autorka teksta dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.